"Gücümüze Güç Katmak Sizlerin Elinde" - Son Dakika
Güncel

"Gücümüze Güç Katmak Sizlerin Elinde"

"Gücümüze Güç Katmak Sizlerin Elinde"

Adalet Eski Bakanı Ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

02.05.2011 08:43

Ergin, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, "12 Haziran akşamı köyünüz bayram yapsın, aynı anda Hatay bayram yapsın, Türkiye bayram yapsın, Ortadoğu bayram yapsın. Dünya üzerinde güçlü Türkiye'ye ihtiyaç var. Ortadoğu'daki yangını söndürecek dirayetli tek ülke var o da Türkiye'dir" dedi.

Adalet eski Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadulah Ergin, geçtiğimiz günlerde Altınözü ilçesine bağlı Çetenli, Keskincik, Ziyaret, Mayadalı, Kansu, Kıyıgören, Boynuyoğun ve Yarseli köylerini ziyaret etti. Gezisinde halka seslenen Milletvekili Ergin, Ak Partinin güçlü olması halinde bu coğrafyada daha fazla söz sahibi olacağını kaydetti.

Altınözü ilçesi köylerine yapılan ziyarette, Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Altınözü Belediye Başkanı Cavid Alkan, Ak Parti Altınözü İlçe Başkanı Tahir Zumre, İl Genel Meclis Üyeleri Bilal Coşkun, Mehmet Kocaoğlu, Ahmet Özdemir, Hatay milletvekili adayı Adem Yeşildal, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili yer aldı

Köylerde geçmiş yıllarda yaşanılan sıkıntıların giderilmesinde Ak parti'nin büyük rolü olduğunu ifade eden Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, "Sizlerin verdiği emaneti en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. Ve bunda da başarılı olduk. Altınözü yolu neydi? Ne oldu? Köylerimizde bulunan sokakların tamamı parke taş kaplandı. Susuz köylerimize suların gelmesi için binlerce metre boru döşendi. Suyu akmayan kota problemi yaşayan yerleşim alanlarında kuleler yapıldı ve yapımına devam edilmektedir. Bizler bunu yaparken sizlerin sesini dinledik ve Ankara'da değişmedik. Sizler burada ne istediyseniz, Ankara o'nu yaptı.

Artık gücümüze güç katmak istiyoruz. Komşularımız kan ağlıyor. Bu coğrafyada daha güçlü bir Türkiye olmak istiyor ve akan kanın son bulmasını talep ediyorsak, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eli, bileği daha güçlü olmalıdır. Gün birlik günüdür, dargınlıkları, ayrılıkları unutalım, hep birlikte beraber çalışalım. 12 Haziran akşamı köyünüz bayram yapsın, aynı anda Hatay bayram yapsın, Türkiye bayram yapsın, Ortadoğu bayram yapsın. Dünya üzerinde güçlü Türkiye'ye ihtiyaç var. Ortadoğu'daki yangını söndürecek dirayetli tek ülke var o da Türkiye'dir" dedi.

Hizmet almada Hatay'ın sayılı illerin ötesinde olduğunu hatırlatan milletvekili Sadullah Ergin, "Bugün otobüs bileti fiyatına uçak bileti alıyor çeşitli seyahatlerde bulunuyoruz. Açılan havaalanımızdan önümüzdeki aylarda daha farklı şehirlere sefer yapılmaya başlanılacak. Bunu sizlerden aldığımız emanet ile başardık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gücümüze Güç Katmak Sizlerin Elinde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement