Gül, Akpm Başkanı Çavuşoğlu ve Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Garzon'u Kabul Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gül, Akpm Başkanı Çavuşoğlu ve Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Garzon'u Kabul Etti

Gül, Akpm Başkanı Çavuşoğlu ve Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Garzon\'u Kabul Etti
10.01.2012 17:24

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Angelino Garzon'u Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Angelino Garzon'u Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'de Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu beraberindeki parlamento heyetini kabul etti. Kabule, TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katıldı. Cumhurbaşkanı Gül daha sonra Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Angelino Garzon ve beraberindeki heyet ile görüştü. Çankaya Köşkü'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

DHA(MV/İD) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gül, Akpm Başkanı Çavuşoğlu ve Kolombiya Devlet Başkanı Yardımcısı Garzon'u Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement