Cumhurbaşkanı Erdoğan Yargıtay Başkanı Cirit'i Kabul Edecek - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yargıtay Başkanı Cirit'i Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yargıtay Başkanı Cirit\'i Kabul Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçici köy korucularından oluşan heyeti ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i Cumhurbaşkanlığı Sarayında kabul edecek.

23.02.2015 00:03  Güncelleme: 08:15

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçici köy korucularından oluşan heyeti ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul edecek.

(Ankara/16.30/17.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Arnavutluk'ta düzenlenecek Güneydoğu Avrupa Ülkeleri Dışişleri Bakanları Resepsiyonu'na katılacak.

(Tiran)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye-İngiltere JETCO 5. Toplantısı ve İş Forumuna, JETCO imza töreni ortak basın toplantısı ve fotoğraf çekimine, Türkiye- Birleşik Krallık İş Forumu açılışına katılacak.

(İstanbul/10.30/11.30/12.00)

3- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çeşitli parti ve kurum temsilcileriyle, seçim gündemli olarak ayrı ayrı görüşecek.

(Diyarbakır/10.30-17.30)

4- TBMM Genel Kurulu'nda, İç Güvenlik Paketi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'de hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesi ile Ensarullah Hareketi'nin ülkedeki geçiş sürecini belirleyen bir bildiri yayımlamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

4- Mısır'da askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılan, ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 130 kişinin yargılandığı "hapishaneler baskını" davasının görülmesine devam edilecek.

Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin de aralarında bulunduğu 199 kişinin, İskenderiye Askeri Mahkemesi'ndeki duruşması takip edilecek.

- Kahire Ceza Mahkemesi'nde, kamuoyunda "Marriott Hücresi" diye adlandırılan, 20 el-Cezire televizyonu çalışanının "ülke itibarını zedelemek" suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi'nin katılımıyla "Bölgesel Güvenlik ve Arap Ülkelerinin Karşılaştıkları Sorunlar" Konferansı düzenlenecek.

(Kahire)

5 - İsviçre'de devam eden, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile İranlı mevkidaşı Muhammed Cevad Zarif'in de katıldığı, İran'ın nükleer programına ilişkin müzakereler takip edilecek.

(Cenevre)

EKONOMİ

1- TÜİK, bu yılın Ocak ayına ilişkin konut satış istatistikleri ile Şubat'a ilişkin sektörel güven endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın son maçında Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak.

(İstanbul/20.00)

2- PTT 1. Lig'de 21. hafta, Altınordu- Giresunspor maçıyla tamamlanacak.

(İzmir/18.30)

3- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 19. haftaya, Trabzonspor-Ankara İl Özel İdare maçıyla devam edilecek.

(Trabzon/15.00)

Hentbol Bayanlar Süper Lig'de 15. haftanın son maçında Yenimahalle Belediyespor ile Ardeşen Gençlik karşılaşacak.

(Ankara/19.00)

4- Galatasaray Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısı Galatasaray Lisesi'nde yapılacak.

(İstanbul/13.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Yargıtay Başkanı Cirit'i Kabul Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement