Güpegündüz Evdeki Çelik Kasayı Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Güpegündüz Evdeki Çelik Kasayı Çaldılar

Güpegündüz Evdeki Çelik Kasayı Çaldılar

Antalya'da Bir Evden Çelik Para Kasası, Bir Diğerinden Bilgisayar ve Elektronik Eşya Çalan 3 Kişi, Güvenlik Kamerası Görüntülerinden Tespit Edilerek Yakalandı.

15.10.2010 11:35

Antalya'da bir evden çelik para kasası, bir diğerinden bilgisayar ve elektronik eşya çalan 3 kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Şüphelilerin çelik kasayı evden çıkarırken bavul içerisinde taşıması, kameralarca kaydedildi. Çelik kasadan çıkarılan altınları alan kuyumcunun eritip külçe haline getirdiği ortaya çıktı.

Antalya'da 8 Ekim günü saat 11.00 sıralarında Altındağ Mahallesi 162 Sokak Şekeroğlu Apartmanı'nda Adem Çakır'a ait daireye kapı göbek kilidini kırarak giren hırsızlar evden 1 bavul, 1 dizüstü bilgisayar, 1 Play Station oyun konsülü, 1 gümüş saat çaldı. Polis hırsızlık olayıyla ilgili incelemesini sürdürürken saat 11.30 sıralarında aynı sokakta bulunan Vedat Düşün'e ait daireye de yine kapı göbek kilidini kırarak giren şüpheliler evden, içerisinde 20 bin TL değerinde ziynet, 5 bin TL nakit para, 1 ruhsatsız tabanca bulunan çelik kasayı çaldı. Şüpheliler çaldıkları kasayı bavula koyarak olay yerinden uzaklaştı. Polis 2 hırsızlık olayının da aynı yöntemle ve aynı saatlerde gerçekleşmesi üzerine aynı kişiler tarafından yapılmış olabileceği üzerinde durmaya başladı.

Muratpaşa İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri hırsızlık olan sokak içerisinde bulunan işyerlerinden güvenlik kamerası görüntüleri araştırdı. Bir işyerinde kamera görüntüsü bulan polis 06 BY 4105 plakalı otomobilde bulunan 3 kişiden birinin az önce elinde bavulla yürüdüğünü belirledi. Polis yaptığı araştırmada 37 yaşındaki C.K., 27 yaşındaki F.G. ve 24 yaşındaki R.K.'yı Kızılsaray Mahallesi'ndeki Büklüdere Parkı'nda yakaladı.

Şüphelilerin otomobilinde yapılan aramalarda 2 tabanca, 1000 TL para, evlerden çalınan elektronik eşya ele geçirildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliği'ne götürülürken burada verdikleri ifadelerinde kasadan çaldıkları altınları kuyumcu Ş.U.'ya 14 bin TL karşılığında sattıklarını söyledi. Gözaltına alınan Ş.U. ise altınları T.H.Ç. isimli başka bir kuyumcuya sattığını belirtti. 2 kuyumcu da 'hırsızlık malı satın almak' suçundan gözaltına alınırken, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Çalınan altınların ise eritilerek külçe haline getirildiği ortaya çıkarken, külçe altınlar sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken 3 hırsızlık şüphelisi Adliye'ye sevk edildi.

C.K.: Caymaz Kuzu

F.G.: Fuat Gevrek

R.K.: Ramazan Kaya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güpegündüz Evdeki Çelik Kasayı Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement