Gurbetçinin Çantasını Uyurken Çalan Hırsız Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Gurbetçinin Çantasını Uyurken Çalan Hırsız Tutuklandı

Gurbetçinin Çantasını Uyurken Çalan Hırsız Tutuklandı

Avustralya'dan Adana'ya tatile gelen bir kişinin misafir olarak kaldığı evin balkonunda uyurken çantasını çalan hırsız tutuklandı.

23.08.2013 10:23

Avustralya'dan Adana'ya tatile gelen bir kişinin misafir olarak kaldığı evin balkonunda uyurken çantasını çalan hırsız tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Avustralya'da yaşayan Gülcan Aslan (50), tatilini geçirmek için yaklaşık bir hafta önce Adana'ya geldi. Yeşilyurt Mahallesi'ndeki akrabalarının evinde kalan Aslan, evin bahçesindeki kamelyada uyuya kaldı. Aslan, bir saat sonra uyandığında içinde bin 550 Avustralya Doları, 350 TL ile pırlanta yüzük, çeyrek altın, cep telefonu ve kol saatinin bulunduğu çantasının yanında olmadığını gördü. Hırsızlık olaylarının önlenmesine karşı denetimlerini arttıran Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yolda yaya olarak ilerleyen iki kişiden şüphelendi. Şahısların üst aramasında Avustralya Doları ve kadın kol saati çıktı. Bu sırada telsizden bir kadın çantasının çalındığı ve içinde bulunan eşyalar arasında kadın kol saati ile bir miktar Avustralya Doları olduğu anonsu geçti. Bunun üzerine M.E.B. ve T.K. gözaltına alınırken, Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılardan M.E.B. suçunu itiraf ederek, diğer eşyaların yerini gösterdi. Bulunan eşyalar Gülcan Aslan'a teslim edilirken, adliyeye sevk edilen zanlılardan M.E.B. tutuklandı, arkadaşı T.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gurbetçinin Çantasını Uyurken Çalan Hırsız Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement