Gürsu Belediye Personelinin Sevgi Buluşması - Son Dakika
Güncel

Gürsu Belediye Personelinin Sevgi Buluşması

Gürsu Belediye Personelinin Sevgi Buluşması

Gürsu Belediyesi çalışanları, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

16.02.2013 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye çalışanlarının aileleriyle birlikte katıldıkları gecede konuşan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "Sevginin daha yoğun ifade edildiği özel günlerden biri olan Sevgililer Günü' nde, Gürsu Belediyesi ailesinin üyeleri olan çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Biz, Belediyemizde görev yapan tüm personelimizle; birlikte çalışıyoruz, birlikte doyuyoruz, birlikte gülüp, birlikte ağlıyoruz, birlikte öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz…çünkü biz büyük bir aileyiz. Çalışma arkadaşlarımın, kendilerini bu ailenin üyesi olarak hissederek çalışması, çalışma motivasyonu ve iş verimini arttırıcı en önemli etkenlerden biri. Bu nedenle personelimizle bir araya geleceğimiz bu tür etkinliklerimizi arttırarak sürdüreceğiz " dedi.

Gürsu Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Belediye personeli, meclis üyeleri ve Gürsu Kent Konseyi Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Geceye katılan tüm misafirlerin Sevgililer Günü' nü çiçekle kutlayan Başkan Özcü, katılan çiftlere, üzerlerinde sevdiklerinin fotoğrafları basılı yastıklar hediye etti.

Düzenlenen yemekli etkinlik kapsamında, Belediye çalışanları, Gürsu Belediye personeli, ses sanatçısı Fatma Usta ve oluşturduğu Çocuk Korosu' nun konseriyle türkü ve coşku dolu saatler yaşadı. Başkan Özcü' nün mikrofonu alarak şarkılara eşlik etmesi de geceye renk kattı.

Gecede ayrıca, personelin çalışırken ve çeşitli etkinliklerde bir araya geldikleri fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Belediye Personelinin Sevgi Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement