Gürsu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Gürsu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Temsilcilerini Ağırladı

Gürsu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Temsilcilerini Ağırladı

Gürsu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar' ın katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.

16.05.2013 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Federasyon tarafından düzenlenen kulüp toplantılarının 7.' si, Federasyon temsilcileri ile Gürsu ve Kestel spor kulüplerinin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gürsu Belediyesi Dışkaya Sosyal Tesisi' nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya; Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi Başkanı Recep Kayın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Sedat Özbağ, Saha Komiserleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, Gürsu ve Kestel kulüplerinin başkan, yönetici ve antrenörleri katıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, federasyon, belediye ve kulüplerin bir araya gelmesini sağlayan bu toplantıların önemini vurgulayarak, "Sorunların birinci ağızdan dile getirilmesiyle çözüme daha kolay ulaşılacaktır " dedi. Gençlerin spor yaparak enerjilerini en olumlu yönde değerlendirmeleri için Gürsu Belediyespor Kulübü' ne ve ilçede yapılan tüm spor aktivitelerine her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Özcü " Sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırmakta. Aileler de çocuklarının sporla uğraşması konusunda artık daha duyarlı, ilçemizde spora olan ilgi arttı. Bu ilgi, oluşturduğumuz kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, futbol sahası, parklardaki spor alanları ve aletlerinin yanında, spor yapma olanaklarını arttırmaya yönelik yeni yatırımlarımızda bize güç vermekte " dedi ve spora olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Spor Kulüpleriyle biraraya gelip, sorunları dinlediklerini belirten BASKF Başkanı Cemal Vardar, "Bu sezon, bu toplantılarda eksikleri tespit edip, acil ihtiyaçları ve geleceğe yönelik yapacağımız çalışmaları şekillendiriyoruz" dedi. Vardar, yerel yönetimlerin özellikle belediye başkanlarının verdiği desteğe de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement