Gürsu'da Engelliler İçin Konser - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Engelliler İçin Konser

Gürsu\'da Engelliler İçin Konser

Engelliler Haftası dolayısıyla, Gürsu Belediyesi ile Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliğinde, konser düzenlendi.

14.05.2013 15:20  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10-16 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanmakta olan Engelliler Haftası dolayısıyla, Gürsu Belediyesi ile Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliğinde, engelliler ve aileleri için konser düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Orkestra Şube Müdürlüğü Çalgıcı Mektebi Gurubu'nun katılımıyla gerçekleştirilen konser öncesinde konuşan Gürsu Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, engellilere ilişkin duygusal bir konuşma yaptı.

Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile işbirliğinde düzenlenen etkinliklerin ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri için manevi anlamda destek olduğunu belirten Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü " Engelliler Haftası ve özel gün olarak kutlanan tüm günlerin, kutlanış amaçlarına katkı sağlayacak güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Bu tür etkinliklerin, engelli çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerinin yaşadığı zorlukların aşılmasında herkesin üzerine düşen duyarlılığı göstermesine vesile olmasını diliyorum. Belediye olarak ilçemizdeki fiziksel engellerin kaldırılmasına yönelik çalışmalarımızın yanında, manevi olarak da engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Gürsu Kent Konseyi Engelliler Meclisi' nce engellilere yönelik yürütülen hizmetler için teşekkür ediyorum ve hepimiz için, sevginin engel tanımayan ışığıyla aydınlanacak engelsiz bir yaşam diliyorum. " dedi.

Belediye Hizmet Binası' nda düzenlenen etkinlikte konuşan Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Muharrem Er, yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgiler sundu.

Engelliler Haftası dolayısıyla gündüz temsili olarak askerlik yapan engelli gençler, aileleriyle birlikte, Başkan Özcü' yü makamında ziyaret etti ve akşam düzenlenen konserde doyasıya eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Engelliler İçin Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement