Gürsu'da Suriyeli Vatandaşlara Belediyeden Destek - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Suriyeli Vatandaşlara Belediyeden Destek

Gürsu\'da Suriyeli Vatandaşlara Belediyeden Destek

Gürsu' da ikamet eden, Suriyeli aileler için Gürsu Belediyesi tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

22.02.2013 09:26  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu'da ikamet eden yaklaşık 260 kişilik 30 Suriyeli aile için, Gürsu Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında, dernekler, muhtarlar ve Belediye personelinin katılımıyla toplantı düzenlendi.

Suriye' de yaşanan olayların biran önce sonuçlanmasını diliyoruz diyen Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, ''Canlarını kurtarmak için vatanlarından kopup ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak her şeyden önce bir insanlık borcu. Biz de Gürsu Belediyesi olarak, ilçemizin Yenidoğan Mahallesi' nde ikamet eden Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve yanlarında olduğumuzu göstermek için bir araya geldik. " dedi. Başkan Özcü, barınma, sağlık, beslenme v.b. zorunlu ihtiyaçlarını dahi karşılayamayacak kadar mağdur durumda olan Suriyeli vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini ve her türlü yardımın yapılmasını beklediklerini söyledi.

Kampanya kapsamında, Suriyeli vatandaşlara Gürsu Belediyesi Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak sağlık hizmeti verilmekte, sosyal yardımlar kapsamında ailelere yardım yapılmakta ve diğer ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulması konusunda destek olunmakta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Suriyeli Vatandaşlara Belediyeden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement