Gürsu'nun Karanfil Caddesi, Yeni Yüzüne Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu'nun Karanfil Caddesi, Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Gürsu'nun merkezde yer alan ana caddelerinden Karanfil Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, caddede asfalt çalışmaları başlatıldı.

24.03.2017 17:09

Çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hem mobese hattı, hem elektrik hatlarının yeraltına alınması, hem yeraltı çöp konteyner sistemi oluşturulan caddemiz yeni yüzüne kavuşacak. Gerek araç trafiği, gerek yoğun olarak esnafların yer aldığı bir cadde olma özelliği taşıyan caddemiz, yapılacak düzenlemelerle ilçemizin vitrini olarak hizmet verecek. Gürsu Kapalı Pazar Alanı'na ulaşımın sağlandığı caddemizdeki düzenlemeler tamamlandığında, ilçe halkımız araçlarıyla ve yaya olarak çok daha rahat şekilde hareket etme olanağına kavuşacak. Destekleri için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Buski tarafından yapılan altyapı çalışmalarının bitirilmesinin ardından, Gürsu Belediyesi' nce yapılacak üstyapı çalışmalarıyla cadde yeni yüzüne kavuşacak.

Gürsu'nun girişi olarak kullanılan ve Şehit Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın adını taşıyan caddenin devamı olan Karanfil Caddesi, yenileme çalışmaları tamamlandığında, ilçenin vitrini olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'nun Karanfil Caddesi, Yeni Yüzüne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement