Gürsu, Yamaç Paraşütünde Türkiye Şampiyonu - Son Dakika
Güncel

Gürsu, Yamaç Paraşütünde Türkiye Şampiyonu

Gürsu, Yamaç Paraşütünde Türkiye Şampiyonu

" Türkiye Yamaç Paraşütü XC Open Şampiyonası" na, Gürsu'yu temsilen katılan Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı, hem genel klasmanda hem de takımlar klasmanında şampiyonluk kazandı.

25.05.2013 16:40  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Bozdağ' da yapılan " Türkiye Yamaç Paraşütü XC Open Şampiyonası" na, 7 sporcuyla katılan Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı, takımlar klasmanında, 22 takım arasından, 1.' lik ve 4.' lük kazandı.

Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Doğa Sporları Birimi ve GÜRHAVK (Gürsu Havacılık Kulübü) desteğinde faaliyet göstermek üzere, bu yıl kurulan ve 11 sporcudan oluşan Yamaç Paraşütü Takımı; Ziya Hacıalioğlu, Yurdaer Etike, Durali Karaca, Savaş Kıroğlu, Sedat Kırtulukoğlu, Umut Aslan ve H.Gürsel Bilmiş ile yarışmaya katıldı.

Gürsu' yu temsilen, genel klasmanda yarışan Durali Karaca, 101 sporcu arasından, 1.' lik kazanırken; Ziya Hacıalioğlu 2. , Yurdaer Etike 6. , Umut Aslan 7. , Sedat Kırtulukoğlu 12. , Savaş Kıroğlu 13. , H.Gürsel Bilmiş 53. oldu.

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü' yü ziyaret eden sporcular desteklerinden dolayı Başkan Özcü' ye teşekkür etti. Elde ettikleri büyük başarı dolayısıyla sporcuları tebrik eden Başkan Özcü, " Sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırmakta. İlçemizin sporda gelişmesine yönelik olarak, spor alanları oluşturmanın yanında, Gürsuspor'a, kulüplere her türlü desteği yapmaktayız. Yamaç paraşütü bizim ilk göz ağrımız diyebilirim. Dışkaya' da faaliyette olan Tesisimiz, yamaç paraşütü sporu sayesinde oluşturulmuştur. Gürsumuz' un adının ülkemiz ve dünyada duyulmasında yamaç paraşütü sporunun önemli katkısı olmuştur. Bugün geldiğimiz aşamada yamaç paraşütünde elde edilen bu başarılar bizleri mutlu etmekte " dedi.

Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı' nın, 2013 yılı içerisinde, Türkiye' de katılacağı yarışmalar :

 Pre PWC Çameli Denizli (10-16 Haziran 2013 )

 THSF XC Open Turkiye Sampiyonasi 2013 – Bayramoren (1-7 Temmuz 2013 )

 Ali Dağı XC Yamaç Paraşütü Yarışması ( 24-31 Ağustos 2013 )

 PWC Erzincan (1-7 Eylül 2013 )

Gürsu Belediyesi Yamaç Paraşütü Takımı sporcuları ayrıca, Türkiye Hava Sporları Federasyonu Milli Takımı bünyesinde dünya çapında düzenlenen yarışmalara da katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu, Yamaç Paraşütünde Türkiye Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement