Sur'da Görev Yapan Güvenlik Güçlerinden Ev Sahibine Anlamlı Not - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sur'da Görev Yapan Güvenlik Güçlerinden Ev Sahibine Anlamlı Not

05.01.2016 17:30  Güncelleme: 19:11

36 gündür sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçlerinin ne kadar hassas davrandıkları ortaya çıktı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele devam ederken güvenlik güçlerinin ne kadar hassas davrandıkları ortaya çıktı.

ŞEKER KULLANIP NOT BIRAKTILAR

İlçede 36 gündür devam eden sokağa çıkma yasağı devam ederken terörle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Güvenlik güçleri yaşanan olaylar nedeniyle boş bir evde kullandıkları şekerin ardından bıraktıkları not, nasıl hassas davrandıklarını gösterdi.

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafta, güvenlik güçlerinin evden çıkarken televizyon ekranının köşesine iliştirdiği kağıtta "Hakkınızı helal edin. Biraz şekerinizi kullandık. Gönül isterdi ki çayınızı beraber içelim. (İnşaallah olacak). Türkiye Cumhuriyeti" yazılı not ile 10 TL. bıraktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sur'da Görev Yapan Güvenlik Güçlerinden Ev Sahibine Anlamlı Not - Son Dakika


Advertisement