MERSİN'DE TERÖR OPERASYONU 11 GÖZALTI - Son Dakika
Son Dakika Logo

MERSİN'DE TERÖR OPERASYONU 11 GÖZALTI

18.10.2021 16:41  Güncelleme: 18:23

MERSİN'de sosyal medya üzerinden PKKKCK-PYDYPG terör örgütünün yapılarını, üyelerini, eylem ve faaliyetlerini övücü ve destekleyici paylaşımlar yaptıkları tespit edilen toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.

MERSİN'de sosyal medya üzerinden PKKKCK-PYD YPG terör örgütünün yapılarını, üyelerini, eylem ve faaliyetlerini övücü ve destekleyici paylaşımlar yaptıkları tespit edilen toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Suriye'de terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikten sonra Mersin'e geldikleri yönünde bilgiler elde edilen ve sosyal medya üzerinden PKKKCK-PYDYPG terör örgütünün yapılarını, üyelerini, eylem ve faaliyetlerini övücü ve destekleyici mahiyette paylaşımlar yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. 15 Ekim'de sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 4'ü kadın, 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MERSİN'DE TERÖR OPERASYONU 11 GÖZALTI - Son Dakika


Advertisement