Haftasonu Sinema İçin Tek Adres D-Smart - Son Dakika
Güncel

Haftasonu Sinema İçin Tek Adres D-Smart

Haftasonu Sinema İçin Tek Adres D-Smart

Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatan Jobs, 6 Nisan Pazar 21.00'de TV'de ilk kez D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium'da ekrana gelecek.

04.04.2014 18:41

JOBS (JOBS) VE SOYSUZLAR ÇETESİ(INGLORIOUS BASTERDS), SAĞ SALİM 2: SİL BAŞTAN
BU HAFTASONU D-SMART'TA

Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatan Jobs, 6 Nisan Pazar 21.00'de TV'de ilk kez D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium'da ekrana gelecek. 5 Nisan Cumartesi 21.15'te ise Quentin Tarantino filmi olan Soysuzlar Çetesi (Inglorious Basterds) D-Smart 9. Kanal Moviesmart Platin'de izleyicilerle buluşacak. Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği Ocak 2014'te vizyona giren ve bir devam filmi olan Sağ Salim-2: Sil Baştan, 5 Nisan Cumartesi 21:30'da TV'de ilk kez D-Smart 11. Kanal Moviesmart Türk'te komedi severlerle buluşacak.

Sony Pictures, MGM, The Walt Disney Company, Universal Studios International B.V. gibi dünyanın dev stüdyolarıyla anlaşmalar imzalayan D-Smart, TV'de ilk kez Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatan Jobs (Jobs)'u, bir Quentin Tarantino filmi olan Soysuzlar Çetesi (Inglorious Basterds)'ni ve komedi filmi Sağ Salim'in devam filmi Sağ Salim 2: Sil Baştan'ı, TV'de ilk kez bu haftasonu izleyicilerle buluşturacak.

Jobs TV'de İlk Kez D-Smart'ta

Senaryosunu Matt Whiteley'in yazdığı ve yönetmenliğini Joshua Michael Stern'in yaptığı, Steve Jobs'un hayat hikayesini anlatan Jobs 6 Nisan Pazar 21.00'da TV'de ilk kez D-Smart 7. Kanal Moviesmart Premium ve Moviesmart Premium HD'de ekrana gelecek.

Künye:

Film Adı: Jobs/ Jobs
Yönetmen: Joshua Michael Stern
Oyuncular: Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad
Konu: Teknoloji mucidi olarak anılan ve 2011 yılında hayatını kaybeden Apple'ın kurucularından Steve Jobs'un hayalleri, hayallerine kavuşması ve her şeyini kaybetse bile yılmadan nasıl devam ettiğini anlatan biyografik bir film.

Soysuzlar Çetesi 5 Nisan Cumartesi 21.15'te D-Smart'taQuentin Tarantion'nun yazıp yönettiği, 2010'da Christoph Waltz 'a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ı kazandıran Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds) 5 Nisan Cumartesi 21.15'te D-Smart 9. Kanal Moviesmart Platin ve Moviesmart Platin HD'de ekrana gelecek.

Künye:

Film Adı:Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds)
Yönetmen: Quentin Tarantino, Eli Roth
Oyuncular: Brad Pitt, Diane Kruger, Christoph Waltz
Konu: Teğmen Aldo Raine, Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından "Soysuzlar" yakıştırmasıyla bilinen Raine'ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme amacıyla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan BridgetVon Hammersmark ile işbirliği yaparlar ve bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir

Türk sinemasının başarılı örnekleri de TV'de ilk kez D-Smart'ta

2012'de vizyona giren ve seyircilerin kalbini kazanan komedi filmi Sağ Salim'in devam filmi Sağ Salim 2: Sil Baştan'ı TV'de ilk kez 5 Nisan Cumartesi 21.30'da D-Smart 11. kanal Moviesmart Türk'te ekrana gelecek.

Yönetmen: Ersoy Güler
Oyuncular: Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu
Senaryo: Ersoy Güler, Alper Erze
Tür: Komedi -Macera
Konu: Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 "kötü" adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar.
Nihal başı bir türlü beladan kurtulamayan Salim'den uzaklaşıp annesini tek başına kurtarmaya gider. Yaşadıklarından dolayı artık ne ölüden ne de ölümden korkan Salim ise ''Anca beraber kanca beraber.'' der ve kader arkadaşını yalnız bırakmamak için peşine düşer. Artık; Azrail'in ''Tek rakibim Salim.'' diyerek kol gezdiği karayolunda "Kazara" ezilecek, "Tesadüfen" yakılacak,"Kaderin cilvesiyle" vurulacak ne kadar canlı varsa eninde sonunda Salim'le tanışmak zorunda kalır.

"Soysuzlar Çetesi" 5 Nisan Cumartesi 21.15 Moviesmart Platin &Moviesmart Platin HD
"Sağ Salim 2: Sil Baştan" 5 Nisan Cumartesi 21.30 Moviesmart Türk
"Jobs" 6 Nisan Pazar 21.00 Moviesmart Premium &Moviesmart Premium HD

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haftasonu Sinema İçin Tek Adres D-Smart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement