Hakan Akkaya'dan Çok Özel Tasarımlar… - Son Dakika
Güncel

Hakan Akkaya'dan Çok Özel Tasarımlar…

Hakan Akkaya\'dan Çok Özel Tasarımlar…

Singer'in www.kendimodaniyarat.com adresine tıklayanlar Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya'nın özel köşesinde ünlülerle moda hakkında gerçekleştirilen keyifli söyleşileri takip ediyor.

20.03.2015 13:59  Güncelleme: 14:01


Sitede, "Dikişi Öğrenmek", "Püf Noktalar", "Dikiş Projeleri", "Eskiyi Yeni Yaptık", "Modanı Yarat" gibi her biri çok değerli bilgiler içeren bölümler bulunuyor. Ayrıca sayfada değerli Moda Tasarımcısı Hakan Akkaya'nın da özel bir köşesi bulunuyor. Hakan Akkaya, köşesinde ünlü isimlerle moda hakkında gerçekleştirdiği söyleşilerin yanı sıra özel tasarımlarını da paylaşıyor. Ayrıca Singer Eğitim Koordinatörü İlknur Eşiz de köşesinde evinizde gerçekleştirebileceğiniz pratik modeller hakkında bilgiler veriyor.

Bir tıkla, dikişi öğrenmeye başla…

Sitede "Dikişi Öğrenmek" linkine tıklayanlar; "Dikiş Araçları", "Dikiş Dersleri" ve "Teknik Bilgiler" bölümlerinden dilediklerine tıklayarak dikiş dikmek hakkında ihtiyaç duydukları bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor. "Püf Noktalar" bölümünde ise "Kalıp Ölçü", "Dikiş", "Kumaş" ve "Makine" başlıkları altında dikiş dikmeyi olabildiğince kolaylaştıran birçok değerli bilgi sizleri bekliyor. Giysi, aksesuar, ev mefruşatı, dekorasyon, çocuklar ve özel günler için benzersiz tasarımlar yapmak isteyenler de "Dikiş Projeleri" linkine tıklıyor. Evlerindeki eski eşyaları değerlendirmeyi, onları yepyeni ve orijinal tasarımlara dönüştürmeyi düşünenler "Eskiyi Yeni Yaptık" linkinde aradıklarından fazlasını buluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hakan Akkaya'dan Çok Özel Tasarımlar… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement