Hakim ve savcılar ile avukatlar halı sahada karşı karşıya geldi - - Son Dakika
Güncel

Hakim ve savcılar ile avukatlar halı sahada karşı karşıya geldi -

Diyarbakır Barosu'nca düzenlenen 12. Avukat Nevzat Eren Futbol Turnuvası'nın final maçında, hakim ve savcılardan kurulu "Adaletspor" ile avukatlardan oluşan "FC Barocelona" takımları karşılaştı.

02.04.2014 15:00

Diyarbakır Barosu'nca düzenlenen 12. Avukat Nevzat Eren Futbol Turnuvası'nın final maçında, hakim ve savcılardan kurulu "Adaletspor" ile avukatlardan oluşan "FC Barocelona" takımları karşılaştı. "FC Barocelona" takımı, rakibini 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Yenişehir ilçesindeki bir halı sahada oynanan ve 13 takımın yer aldığı turnuvanın final maçında, hakim ve savcılardan kurulu "Adaletspor" ile avukatlardan oluşan "FC Barocelona" takımları karşı karşıya geldi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Baro Başkanı Tahir Elçi'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda avukat ile hakim ve savcının izlediği müsabakayı "FC Barocelona" takımı, rakibini 2-1 yenerek kazandı.

İki takımının kıyasıya mücadele ettiği karşılaşma sonucunda birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz ve Baro Başkanı Elçi, iki takımın oyuncularını kutladı.

Turnuvada birinci olan "FC Barocelona" takımına madalyalarını Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz, hakim ve savcılardan oluşan takımın madalyalarını da Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi verdi.

Baro Başkanı Elçi, yaptığı açıklamada, turnuvada mücadele eden bütün takımları kutladı. Turnuvanın ardından katılımcılara tatlı ikram edildi.

Hakim ve savcılar ile avukatlar halı sahada karşı karşıya geldi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakim ve savcılar ile avukatlar halı sahada karşı karşıya geldi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement