"Hakkari Bayramlaşıyor" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

"Hakkari Bayramlaşıyor" Etkinliği

"Hakkari Bayramlaşıyor" Etkinliği

Vali Necmettin Kalkan: "Bugün burada Hakkarilinin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik, yıllardır bölücü terör örgütünün bu halk üzerinde kurmuş olduğu baskının kalkmasının en bariz örneğidir"...

15.10.2013 20:53

Hakkari Valiliği'nın "Hakkari Bayramlaşıyor" adlı etkinliği çerçevesinde protokol üyeleri bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında Vali Necmettin Kalkan, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve beraberindeki kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret etti.

Türk bayraklarıyla donatılan Bulvar Caddesi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Kalkan ve beraberindekiler, uzun kuyruk oluşturan vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Vatandaşlara kavurma, pilav ve ayran ikram edildiği törende Vali Kalkan, yemeğini şehit aileleriyle sohbet ederek yedi.

Kalkan, burada yaptığı konuşmada, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak, şunları söyledi:

"Bugün Mekke'de 2 milyon hacı, 75 milyonu temsilen de Türkiye'den giden hacılarımız, İslam aleminin huzuru ve mutluluğu için dua ediyor. Bizim hacılarımız da 75 milyon insanımızın huzur ve mutluluğu için dua ediyor. Bugün burada Hakkarilinin göstermiş olduğu birlik ve beraberlik, yıllardır bölücü terör örgütünün bu halk üzerinde kurmuş olduğu baskının kalkmasının en bariz örneğidir. İnşallah huzurla, barışla daha nice bayramları hep beraber yaşayacağız."

Hakkarili vatandaşlar ise kentte ilk kez düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildiğini belirterek, böyle bir organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Vali Necmettin Kalkan'a teşekkür etti. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Hakkari Bayramlaşıyor' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement