Hakkari'de Türk Kızılayı Dünya Yetimler Günü İftar Programı Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Türk Kızılayı Dünya Yetimler Günü İftar Programı Düzenledi

Hakkari\'de Türk Kızılayı Dünya Yetimler Günü İftar Programı Düzenledi

Türk Kızılayı Hakkari Şubesi, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla öğretmenevinde iftar programı düzenledi. Programa katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, ramazanın önemli anlarından birinin bir araya gelip iftar sofrasında buluşmak olduğunu belirtti. Çelik, katılımcılarla sohbet ederek kendisine iletilen sorunları çözüme kavuşturmak için gereken desteği sunacaklarını aktardı. Programa Vali Yardımcısı Furkan Berber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan, Kızılay Şube Başkanı Recep Bozkurt ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sait Abdullahoğlu da katıldı.

26.03.2024 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Hakkari Şubesi tarafından Dünya Yetimler Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Öğretmenevindeki programa katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, ramazanın önemli anlarından birinin de bir araya gelip iftar sofrasında buluşmak olduğunu belirtti.

Ardından masaları gezerek katılımcılarla sohbet eden Çelik, kendisine iletilen sorunları imkanlar dahilinde çözüme kavuşturmak için gereken desteği sunacaklarını aktardı.

Programa Vali Yardımcısı Furkan Berber, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan, Kızılay Şube Başkanı Recep Bozkurt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sait Abdullahoğlu da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Türk Kızılayı Dünya Yetimler Günü İftar Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement