HAKKARİ'DEN HATAY'A ARAÇ ALMAK İÇİN GİDEN BABA- OĞUL, DEPREMDE YIKILAN OTELDE ÖLDÜ - Son Dakika
Güncel

HAKKARİ'DEN HATAY'A ARAÇ ALMAK İÇİN GİDEN BABA- OĞUL, DEPREMDE YIKILAN OTELDE ÖLDÜ

HAKKARİ'den Hatay'a araç almak için giden Eşref (45) ile oğlu Hazar Kaya (17), depremde kaldıkları otelin enkazında hayatını kaybetti.

11.02.2023 10:18  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ'den Hatay'a araç almak için giden Eşref (45) ile oğlu Hazar Kaya (17), depremde kaldıkları otelin enkazında hayatını kaybetti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden araç almak için Hatay'a giden Eşref Kaya ile oğlu Hazar Kaya, kaldıkları otelde depreme yakalandı. Bölgede arama-kurtarma çalışması başlatan ekipler, 4'üncü günde yıkılan otelin enkazında Eşref Kaya'nın cansız bedenine ulaştı. Bir gün sonra ise Hazar Kaya'nın cenazesi enkazdan çıkarıldı. Baba ile oğlunun cenazeleri, Hatay'dan alınıp, memleketleri Hakkari'nin Yüksekova ilçesine getirildi.

Baba ile oğlunun cenazeleri, gece saatlerinde Esendere beldesinde yan yana toprağa verildi. Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, çok üzgün olduklarını belirterek, "Arkadaşlarımızın gayret ve çabaları ile bu 2 akrabamızı enkaz altında kurtarabildik. Fakat maalesef sağ olarak kurtaramadık. Onun üzüntüsünü yaşıyoruz. Eşref araba almaya gitmişti. Yarıyıl tatili olduğu için çocuğunu da beraberinde götürdü. Fakat depreme otelde yakalandı. Bu deprem, maalesef canlarına mal oldu. Çok üzgünüz, sözün bittiği yerdeyiz" dedi. (DHA)

HAKKARİ\'DEN HATAY\'A ARAÇ ALMAK İÇİN GİDEN BABA- OĞUL, DEPREMDE YIKILAN OTELDE ÖLDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HAKKARİ'DEN HATAY'A ARAÇ ALMAK İÇİN GİDEN BABA- OĞUL, DEPREMDE YIKILAN OTELDE ÖLDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement