Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Şirvan ilçesinde esnafı ziyaret etti.

10.04.2017 12:54

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ve AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, halk oylaması çalışmaları kapsamında Şirvan ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında vatandaşlara bilgi veren Aktay, ziyarette yaptığı açıklamada, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında ülkenin çoğunluğunun "evet" kararı vereceğine inandıklarını söyledi.

Partinin tüm üyeleriyle sahada olduklarını kaydeden Aktay, şunları ifade etti:

"16 Nisan'da Türkiye artık vesayet sisteminden kurtulacak. Değişen dünyada bizim de sistem değişikliğine ihtiyacımız vardı ve buna cesaret edebilecek tek lider de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun liderliğinde ülkemiz, son 15 yılda çok büyük değişimler yaşadı. Bu değişimlerin ve gelişmeleri artarak devam ettirmemiz için halkımızın 16 Nisan'da 'evet' demeliyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement