Haluk Levent, Pankart Açan Hayranı ile Düet Yaptı - Son Dakika
Güncel

Haluk Levent, Pankart Açan Hayranı ile Düet Yaptı

Haluk Levent, Pankart Açan Hayranı ile Düet Yaptı

Giresun'da konser veren Haluk Levent kendisiyle düet yapmak istediğini pankart açarak dile getiren izleyicisi ile sahnede düet yaptı.

20.05.2013 08:37  Güncelleme: 09:21

GİRESUN(İHA): Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında bu akşam Giresun'da konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent kendisiyle düet yapmak istediğini pankart açarak dile getiren izleyicisi ile sahnede düet yaptı.

Bu akşam Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun Uluslararası Giresun Aksu Festivali'nin simgesi haline gelen Festival Ateşini yakmasının ardından sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent konserinde seyircilerden ellerinde ki pankartı açmalarını istedi.Açılan pankartta "Tek isteğim seninle şarkı söylemek, Mersinli Adem"yazdığını gören Haluk Levent mersinli olan Giresun Üniversitesi öğrencisi hayranı

Adem Işık'ı sahneye davet etti.Oldukça heyecanlı olan Adem Işık sahnede önce Haluk Levent'e sarıldı ve ardından "Düşündürdü Beni Gözlerin"adlı şarıkıyla düet yaptılar.

Düet ile birlikte seyirciler çoşku dolu anlar yaşarken, Haluk Levent'in hayranı ile sergilediği canlı performans ise seyircilerden büyük alkış aldı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Haluk Levent'e çeşitli hediyeler verirken,Giresun'la özdeşleşen bir sanatçı olması sebebiyle kendisine hemşerilik beratı vermeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.

MB

20.05.2013 08: 28: 46

TSI

NNNN - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Haluk Levent, Pankart Açan Hayranı ile Düet Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement