Harun Tekin'le Şarkı Yazma Atölyelerinin İkincisi Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Harun Tekin'le Şarkı Yazma Atölyelerinin İkincisi Başlıyor

Harun Tekin\'le Şarkı Yazma Atölyelerinin İkincisi Başlıyor

Harun Tekin'in, Gümüşlük Akademisi Arnavutköy'de gerçekleştirdiği şarkı yazma atölyelerinin ikincisi; 19 Ocak 2014, Pazar akşamı başlıyor.

14.01.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsanevi müzik grubu mor ve ötesi'nin solisti Harun Tekin'in, Gümüşlük Akademisi Arnavutköy'de gerçekleştirdiği şarkı yazma atölyelerinin ikincisi; 19 Ocak 2014, Pazar akşamı başlıyor!

Amatör şarkı yazarlarını bekleyen "Harun Tekin'le Şarkı Yazma" çalışmaları; şarkı yazarlığıyla ilgili temel kavramlara, şarkı yapılarına ve alandaki farklı yaklaşımlara odaklanmayı amaçlıyor. mor ve ötesi'nin sevilen solisti Harun Tekin'in gerçekleştirdiği çalışmalar, "İyi şarkı nedir?" sorusuna yanıt ararken; popüler şarkı formları, prozodi, edebi form olarak şarkı, melodi gibi konuların yanı sıra "yeniden yazma, her yazdığına aşık olmama" gibi konulara da odaklanıyor. Sonunda, her katılımcının yeni birer şarkı yazmasının hedeflendiği çalışmaların ikincisi; 19 Ocak'tan itibaren 8 hafta boyunca her Pazar günü 17:30-20:30 saatleri arasında Gümüşlük Akademisi Arnavutköy'de gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harun Tekin'le Şarkı Yazma Atölyelerinin İkincisi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement