Bandırma Devlet Hastanesi kan alma merkezinde çalışan hemşire Zuhal Şensoy, kendisini darp ettiğini ileri sürdüğü Edincik Belediyesinde şoför olarak çalışan B.A. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.
Şensoy, yaptığı açıklamada, B.A'nın tahlil için babasını hastaneye getirdiğini ve o sırada kalabalık yaşandığını belirterek, Aydemir'e dışarıda beklemesini rica ettiğini belirtti.
B.A'nın kendisine yüksek sesle bağırdığını iddia eden Şensoy, şunları kaydetti:
"Yüksek ses tonuyla 'Camı aç o zaman benim hastam zaten kötü' dedi. Oysa biz camı bir saniye önce kapatmıştık. Odada 4 hasta, 4 sağlık personeli ve 4 refakatçi olduğunda 12 kişinin nefesi sıkıntıya neden oluyor. Ben de kendisine hastayla ilgili işlemler bittiği zaman haber vereceğimi söyledim. Bana hoşgörüsüz yaklaştı. Kendisine terbiyesizleşmeyin, benimle böyle konuşamazsınız dedim. Ardından bana tekme tokat saldırdı."
Şensoy'un açıklamasının ardından ilçede bulunan sağlık sendikaları, hemşireye yönelik saldırıyı kınadı.
Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Zuhal Şensoy'a yönelik saldırı sonrasında belediye bünyesinde şoför olarak çalışan B.A. hakkında idari soruşturma başlattıklarını söyledi.
Son Dakika › Güncel › Hasta yakınının hemşireyi darbettiği iddiası - - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.