Hastanenin Tuvaletinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hastanenin Tuvaletinde Ölü Bulundu

Bolu'da gözlerindeki şişlikler için hastaneye tedavi olmak için giden genç, hastanenin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

11.10.2017 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da gözlerindeki şişlikler için hastaneye tedavi olmak için giden genç, hastanenin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, gözlerindeki şişlikleri tedavi ettirmek için babası Mehmet Karakaş ile birlikte Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine gelen 43 yaşındaki İbrahim Karakaş, idrar tahlili vermek için hastanenin tuvaletine gitti.

Uzun süre hastane bahçesinde bekleyen baba, oğlunu ceptelefonunda aramaya başladı. Yaklaşık 4 saat süren beklemenin ardından oğlunun eve gidebileceğini düşünen baba, eve geldiğinde oğlunun eve de uğramadığını gördü.

Tekrar hastaneye gelen baba Mehmet Karakaş, hastane yetkililerinden yardım istedi. Yetkililer, hastanenin güvenlik kameralarının incelenmesnin ardından İbrahim Karakaş'ın hastanenin tuvaletine girdiğini ve oradan çıkmadığını tespit etti. Bunun üzerine baba, hasta personeli ile birlikte oğlunun girdiği tuvaleti kontrol etmek istedi. Yapılan kontrolde baba Mehmet Karakaş, oğlunun tuvaletin içerisinde bulunan bölmede cansız bedeni ile karşılaştı.

Hastane yetkilileri durumu hastane doktorlarına ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen doktorlar tarafından yapılan kontrolde İbrahim Karakaş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Emniyet müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmanın ardından İbrahim Karataş'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Yetkililer, İbrahim Karakaş'ın ölümünün şüpheli buldu.

Baba Mehmet Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun idrar tahlili için tuvalete girdiğini, orada düşerek öldüğünü, oğlunu aradığını, aklına tuvalete girdiği geldiğini ve oraya baktığında oğlunun cansız bedeniyle karşılaştığını söyledi.

Oğlunu çok aradığını, hastaneye geldikten sonra aramak için köyede gittiğini ifade eden baba Karakaş, "Köyde bulamayınca hastanaye tekrar geşldim. Hastanede her yeri aradık son olarak baktığımız tuvalette bulduk. Oğlumun şekeri vardı. Göz kapaklarında şişme vardı doktora sabah onu göstermek için geldik. Muayene olamadan idrar tahlilini vermek için gittiği tuvalette düşmüş ve orada ölmüş." dedi.

Hastanenin Tuvaletinde Ölü Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hastanenin Tuvaletinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement