Hatay'da bir çocuk ile annesi, 24 saat sonra enkazdan kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hatay'da bir çocuk ile annesi, 24 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Hatay\'da bir çocuk ile annesi, 24 saat sonra enkazdan kurtarıldı
07.02.2023 17:11  Güncelleme: 17:15

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma ekibinin (ESAK), Hatay'ın Antakya ilçesinde göçük altında kalan bir çocuk ve annesini enkazdan çıkardığı bildirildi.

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma ekibinin (ESAK), Hatay'ın Antakya ilçesinde göçük altında kalan bir çocuk ve annesini enkazdan çıkardığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından afet bölgesine giden ESAK üyeleri, Antakya'da ailesiyle birlikte enkaz altında kalan "Bekir" isimli çocuk ile annesine ulaştı.

Depremde yıkılan bir binanın enkazında kalan çocuk, gece saat 04.30 sıralarında ESAK tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi.

Ekipler, çocuğun annesine de ulaşarak, yoğun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkardı.

Kurtarma anına ilişkin cep telefonuyla kaydedilen videoda, Bekir'in enkazdan çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildiği görüntüler yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da bir çocuk ile annesi, 24 saat sonra enkazdan kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement