Güvercin Havalandırma Boşluğuna Düştü 5 Gün Sonra Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Güvercin Havalandırma Boşluğuna Düştü 5 Gün Sonra Kurtarıldı

Güvercin Havalandırma Boşluğuna Düştü 5 Gün Sonra Kurtarıldı

Elazığ'da bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen, günlerce aç ve susuz kalan güvercin 5 gün sonra itfaiye ekiplerinin çabası ile kurtarıldı.

14.02.2017 16:00  Güncelleme: 16:16

ELAZIĞ merkez Doğukent Mahallesi'nde bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen güvercin, 5 gün sonra itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Doğukent Mahallesi'nde bir apartmanda oturanlar binanın havalandırma boşluğuna düşen ve sesler çıkaran güvercini önce kendiliğinden çıkabileceğini düşünerek önemsemedi. Aradan 5-6 gün geçmesine rağmen güvercinin kanat seslerinin hala geldiğini duyan apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Doğukent Mahallesi'ndeki apartımana gelen Elazığ Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, havalandırma boşluğunun duvarını kırılarak güvercini bulunduğu yerden sağ çıkardı. Apartman sakinleri, günlerce aç kalan ve kaldığı yerde isten dolayı siyah olan güvercini alarak besleyeceklerini, daha sonra salıvereceklerini söyledi.

- Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güvercin Havalandırma Boşluğuna Düştü 5 Gün Sonra Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement