Havzalı Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Havzalı Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu

Havzalı Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu

Havza Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zümra Seray Duman, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda tam 500 puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi. Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ertuğ tarafından hediye verilerek kutlandı. Okul müdürü Hüseyin Yavuz da Duman'ı başarısından dolayı tebrik etti.

21.05.2024 15:09

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda Türkiye birincileri arasına giren Havzalı öğrenciye hediye verildi.

Havza Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zümra Seray Duman, sınavda tam 500 puan alarak Türkiye birincileri arasında yer aldı.

Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ertuğ tarafından hediye verilerek, başarısından dolayı kutlandı.

Ertuğ, düzenli okuma alışkanlığının başarıda önemli rol oynadığını belirterek, "Öğrencimiz sürekli kitap okuyan bir öğrencimiz. Önemli bir gurur kaynağı, kendisini tebrik ediyorum. Umut ediyorum ki girecekleri sınavlarda da aynı başarıyı gösterir. Performansını ileriye de taşır. Tabii her başarının arkasında anneler ve babalar da bulunuyor. Burada bulunan annesinin de tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Mehmet Öngel 25 Mayıs Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yavuz da Duman'ı başarısından dolayı tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havzalı Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement