Haydi Kadınlar Kula'ya - Son Dakika
Güncel

Haydi Kadınlar Kula'ya

Haydi Kadınlar Kula\'ya

Haydi Kadınlar İlçelere projesi kapsamında Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi kadınlar Kula'yı gezdi.

15.10.2016 17:09  Güncelleme: 17:11

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesi kapsamında Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi 27 kadın, Kula ilçesini ziyaret etti. Ziyarete katılan kadınlar, Tabduk Emre ve Yunus Emre Türbesi, 3 bin yıllık jeolojik kalıntılar, Peri Bacaları, Kula Evleri gibi ilçenin tarihi ve turistik yerlerini öğrenme fırsatı buldu.

Kadınlar Bizler İçin En Değerli Varlıklardır

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk geziye eşlik ederek ziyaretçilere Kula Evleri hakkında kısa anektodlar aktardı. Kula'nın simgesel değerlerinden Hacı Muhsinler evi önünde ziyaretçilere ev hakkında bilgi veren Baştürk,"Türk kadınının toplumsal hayattaki yerini anlatan 1973 yapımlı Vurun Kahpeye adlı film Hacı Muhsinler evinde çekilmiştir. Bu evde çekilen film Türk kadınına bir hediyedir. Siz kadınlar da bizler için değerlisiniz, sizleri Kula'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerin Kula'yı ve diğer ilçeleri tanımasına vesile olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve desteklerinden dolayı Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a teşekkür ediyorum'' diye konuştu

Manisa Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Nilgün Beşirik ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerini Kula'da en güzel şekilde ağırladıkları için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Rehberi Canan Çağlayan Akyüz de, Kula'da bulunmaktan ve güler yüzlü bir ekip tarafından ağırlanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. İlçeyi turlayan kadınlar, cep telefonlarıyla Kula'nın güzelliklerini fotoğraf ve video çekerek ölümsüzleştirdiler. Akşam saatlerine kadar devam eden gezinin ardından kadınlar, hatıra fotoğraflarıyla anı ölümsüzleştirirken, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen otobüslerle Manisa'ya döndüler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haydi Kadınlar Kula'ya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement