Hayvanlar Dile Geldi - Son Dakika
Güncel

Hayvanlar Dile Geldi

Hayvanlar Dile Geldi

İzmir Özel Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ümit Atabek tarafından tasarlanan anime filmde, simokin giymiş bir köpeğin ağzından hayvanların insanlar dünyasında yaşadığı sıkıntılar dile getirildi.

08.05.2013 19:04

İzmir Özel Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek tarafından tasarlanan anime filmde, simokin giymiş bir köpeğin ağzından hayvanların insanlar dünyasında yaşadığı sıkıntılar dile getirildi.

Yaşar Üniversitesi Radyo-Program yapımcısı Turgut Onarır'ın seslendirmesini gerçekleştirdiği filmde, hayvanların sorunları beslenme, sağlık, evcil hayvanlar ve çocuk, hayvan ticareti başlıkları altında ele alındı. Smokinli köpeğin evcil hayvanlar ve çocuklar başlığında, "Biz de yuvamıza önem veririz. Sağolun varolun bizi sevdiniz, yuvanıza kabul ettiniz. Şahane dostluklar, duygular yaşıyoruz. Her şey mükemmel öyle değil mi? Maalesef öyle değil. Terk edilen bir evcil hayvanın yaşadıklarını tahmin bile edemezsiniz. Terk edecekseniz lütfen bizi evinize almayın. İnsanlığınızı gösterdiniz ama vefasızlığınızı göstermeyin" şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Hayvan ticaretini de eleştiren smokinli anime köpek, "Hayvan ticareti kurallarına uyun. Özellikle hayvan ticaretinde fetiş haline getirilen tüm hayvanlar olarak inanın çok mutsuz oluyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayvanlar Dile Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement