Hazırlık Maçında Eskişehirspor, Altınordu'yu 2-0 Yendi - Son Dakika
Güncel

Hazırlık Maçında Eskişehirspor, Altınordu'yu 2-0 Yendi

Hazırlık Maçında Eskişehirspor, Altınordu\'yu 2-0 Yendi

Hazırlık maçında Eskişehirspor, Altınordu'yu 2-0 yendi Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, PTT 1'inci Lig takımlarından Altınordu takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2- 0 kazandı.

05.01.2016 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hazırlık maçında Eskişehirspor, Altınordu'yu 2-0 yendi

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor, PTT 1'inci Lig takımlarından Altınordu takımı ile oynadığı hazırlık maçını 2- 0 kazandı.

İkinci yarı hazırlıklarını Manavgat'ta sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ilk hazırlık maçını PTT 1'inci Lig takımlarından Altınordu takımı ile yaptı. Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan maçı Şevket Şimşek, Arif Dilmeç ve Uğur Çakmak hakem üçlüsü yönetti.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki Eskişehirspor; Sinan Ören, Aytaç Öden, Birol Parlak, Emre Güngör, Kaan Kanak, Dorukhan Toköz, Anıl Karaer, Feyzi Yıldırım, Buğra Temel, Erkut Şentürk ve Sebastian Pinto 11'i ile sahaya çıktı. Eskişehirspor'un gollerini 67'nci dakikada Anıl Karaer, 89'uncu dakikada ise ikinci yarı oyuna giren Emre Güral kaydetti. Teknik direktör Samet Aybaba, maçtan sonra oyuncularını tebrik etti. Eskişehirspor, 8 Ocak'ta İran takımlarından Gostaresh Folad takımı ile bir hazırlık maçı daha yapacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hazırlık Maçında Eskişehirspor, Altınordu'yu 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement