Hdp'lilerin Gözaltına Alınmasını Protesto Eden Gruba Polis Müdahale Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Hdp'lilerin Gözaltına Alınmasını Protesto Eden Gruba Polis Müdahale Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Hdp\'lilerin Gözaltına Alınmasını Protesto Eden Gruba Polis Müdahale Etti

Hdp'lilerin gözaltına alınmasını protesto eden gruba polis müdahale ettiAnkara'da HDP Eş Genel Başkanları ve HDP milletvekillerinin gözaltına alınmasını protesto eden gruba polis biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti.

Hdp'lilerin gözaltına alınmasını protesto eden gruba polis müdahale etti

Ankara'da HDP Eş Genel Başkanları ve HDP milletvekillerinin gözaltına alınmasını protesto eden gruba polis biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti. Polis, grupta bulanan bazı kişileri gözaltına aldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında HDP Eş Genel Başkanları ve HDP milletvekillerinin gözaltına alınmasını protesto etmek için aralarında DİSK Başkanı Kani Beko ve KESK Başkanı Lami Özgen'in bulunduğu gruba, polis ekipleri Ankara Yüksel Caddesi'nde müdahale etti. Polis ile grupta bulananlar arasında arbede çıktı. Polis, polis biber gazı ve plastik mermiyle müdahale ettiği gruptan bazılarını gözaltına aldı.

Kaynak: DHA