Hedefspor'un Rakipleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Hedefspor'un Rakipleri Belli Oldu

Hedefspor\'un Rakipleri Belli Oldu

Hedefspor Bayan Futbol Takımı'nın Play-Off'taki ilk rakibi belli oldu.

26.02.2013 09:52

2012-2013 sezonu Kadınlar 2. Ligi Play-Off 1. Tur Maçları'nda Elazığ'ı temsil edecek Hedefspor Bayan Futbol Takımı'nın Play-Off'taki ilk rakibi belli oldu…

Sezonun 3. Haftası'nda Elazığ'da oynanan Mardin Kızıltepe Belediyespor Maçı'nda rakip takımın sahte oyuncu oynattığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran ve haklı çıkarak Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulunun aldığı karar sonucu Mardin Temsilcisi'nin yerine play-off'a yükselen Kırmızı-Beyazlı takımın  çekilen kura sonucunda Play-Off Grubu'nun ilk karşılaşmasında Adana Akdeniz Demirspor'la eşleşti.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar çok zorlu bir kura çektiklerini ancak Elazığ'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Play-Off Maçları'nda oyuncularına inandığının altını çizen Çakar play-offlar'dan başarılı sonuçlarla ayrılıp yeni sezonda Elazığ'ımızı Kadınlar Süper Ligi'nde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Ümran Karacaoğlu ise yaptığı değerlendirmede, play-off'lar da iddialı olduklarını ifade ederek,"zor bir kura çektik. Ama inşallah bu turu geçip Elazığ'ın adını duyurmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hedefspor'un Rakipleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement