Hekimoğlu İsmail Eserlerinde Büyük Fırsat - Son Dakika
Güncel

Hekimoğlu İsmail Eserlerinde Büyük Fırsat

Hekimoğlu İsmail Eserlerinde Büyük Fırsat

NT Mağazaları Romancı Ve Fikir Adamı Hekimoğlu İsmail'in Kitaplarında Başlattığı Kampanya İle Yazarın Eserlerini Sevenlerine Uygun Fiyat Avantajlarıyla Sunuyor.

15.06.2010 18:29  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NT Mağazaları kitap ve kültür ürünlerde indirim kampanyaları düzenliyor. Bu kapsamda mağaza tarafından yapılan kampanya ile Hekimoğlu İsmail'in eserleri 5,90 ile 9,90 TL aralığındaki fiyatlarla okuyucularıyla buluşuyor.

Hekimoğlu İsmail görev için gittiği Amerika'dan Büyük Doğu dergisine mektupla yazılarını gönderir, sonrasında Necip Fazıl tarafından kendisine gelen teklifle yazı hayatına adım atar.

Halen devam ettiği yazı ve konferans çalışmalarına devam eden yazar altmışa yakın esere imza atmıştır. Yazarın roman, hikaye, biyografi, şiir ve çocuk kitapları gibi çeşitli alanlarda kitapları bulunmaktadır. Türkiye ve yurtdışında sayısız seminer ve konferanslar veren yazar aylık ya da günlük periyotlu yayınlarda yazılar yazmaktadır.

Yazarın Türkiye'nin en fazla baskı yapan ve sinemaya da uyarlanan "Minyeli Abdullah" adlı kitabı Mısır'ın Minye şehrinde büyüyen ve dönemin baskılarına karşı bir duruş sergileyen Abdullah'ın başından geçenleri trajik bir biçimde ortaya koyuyor. "İyi Günde Kötü Günde Evlilik" adlı kitap yazarın deneyimleri çerçevesinde evlilikte asıl hedefin neslin devamı, hayırlı evlat yetiştirmek, haramlardan korunmak ve yalnızlığın ıstırabından kurtuluşun yollarını anlatıyor.

Tiyatroya uyarlanarak 7 yılda 600'ün üzerinde sahnelenen, 300 bini aşkın izleyiciye ulaşan "Menan Cinleri" adlı kitapta hayatın içinden süzerek damıttığı şaşırtıcı hikayelere yer veriyor. Ötelerden doğuma, tahsil çağından, aile, kadın ve erkeğe, edebiyata kadar öyküler, denemeler içeren "Sonsuza Yürüyüş" adlı kitap geniş bir hayat tecrübesini içeriyor. "100 Soruda Bediüzzaman Said Nursi" adlı biyografi kategorisindeki eser Said Nursi kimdir? Nurculuk nedir? Risale-i Nur külliyatının hayatımızdaki yeri nedir? gibi bir çok soruya cevap veren bir içeriğe sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hekimoğlu İsmail Eserlerinde Büyük Fırsat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement