Hemfest'e Güngörenli Açılış - Son Dakika
Güncel

Hemfest'e Güngörenli Açılış

Hemfest\'e Güngörenli Açılış

Halk Eğitim Merkezleri'nin dördüncüsünü düzenlediği HEMFEST fuarın açılış kurdelesini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman kesti.

28.05.2013 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Eğitim Merkezleri'nin dördüncüsünü düzenlediği HEMFEST fuarın açılış kurdelesini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile birlikte Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman kesti. Fuarda Güngörenlilerde emeklerini sergiledi.

Halk Eğitim Merkezlerinin düzenlediği (İstanbul Halk Eğitimi Merkezleri Festivali) HEMFEST fuarının bu yıl dördüncüsü Yeşilköy CNR Expo'da düzenlendi. Fuara İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman katıldı.

HEMFEST Fuarı, Güngören Ritim Grubunun gösterisi ile başladı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Mutlu ve Başkan Karaman çocukları tebrik edip HEMFEST fuarının kurdelesini kesti. Açılış gerçekleştirildikten sonra Vali Mutlu ve beraberinde ki heyet, tüm stantları gezerek el emeği göz nuru eserler hakkında bilgi aldı. Tespihler, el oyması çalışma takımı, yağlı boya tablolar ve Güngören Halk Eğitim Merkezi'nin hazırladığı modernize edilmiş yöresel kıyafetleri inceleyen başkan Karaman ve vali Mutlu kurs eğitmenleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Güngören Belediyesinin ve Güngören Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi'nin de katıldığı fuar 1 Haziran'a kadar misafirleri ağırlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hemfest'e Güngörenli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement