Herry’den Genç Kızlara, Göz Alıcı Masumiyet Ve Sadelik - Son Dakika
Güncel

Herry’den Genç Kızlara, Göz Alıcı Masumiyet Ve Sadelik

Herry’den Genç Kızlara, Göz Alıcı Masumiyet Ve Sadelik

Rüya gibi bir mezuniyet balosu için, romantik abiye seçenekleri

18.05.2011 16:53

Her genç kız, yaşamın önemli dönemeçlerinden biri olan mezuniyet gecesinin, yıldızı olmak ister. Herry, genç hanımların anılarında yer edecek anlamlı günlerinde, heyecanlarına ortak oluyor. İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'ndaki, masumiyet ve sadeliği yansıtan, zengin abiye seçenekleriyle, mezuniyet gecesinde kendi tarzlarına uygun, asil, zarif ve dikkat çekici birer prensese dönüşmelerini sağlıyor…

Herry İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu ile geleceğin modern hanımlarına, yaklaşan mezuniyet gecesi streslerine son veren farklı çözümler sunuyor. Koleksiyonda omuzları açıkta bırakan büyük volanlı strapless elbiseler, sadelik ve rahatlık sağlıyor. Bebe yakalı strass taşlı elbiseler, parıltısı ile dikkat çekiyor. Zarif seçenekler arasında, Helenistik dönemi anımsatan parlak akıcı jarseler de yer alıyor.

Herry. birbirinden etkileyici abiye modellerini, maksiden, midiye kadar her boyda tasarladı. Farklı tarzları yansıtan tasarımlarda kullanılan ipek, saten ve danteller ise, estetik, asalet ve sadeliği, masalsı bir illüzyona dönüştürdü.

Herry'de tüm abiyeler ise 269 TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herry’den Genç Kızlara, Göz Alıcı Masumiyet Ve Sadelik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement