Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) üyeleri, önceki gün Van'da görülen duruşmada tahliye edilen DİHA muhabiri Hamdiye Çiftçi'yi evinde ziyaret etti.
Hakkari'de düzenlenen KCK operasyonlarının ardından 22 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen DİHA Muhabiri Hamdiye Çiftçi, Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Özgürlük Meydanı'nda büyük bir kalabalık tarafından karşılanmıştı. Bugün öğle saatlerinde HGC Başkanı Engin Önal ve beraberindeki gazeteciler, meslektaşları Hamdiye Çiftçi'yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Arkadaşları ile tek tek tokalaşan Çiftçi, "Aslında iki yıldır yargılanan biz değiliz. Asıl yargılanan ifade özgürlüğüdür" dedi. Ailesi ile birlikte gazetecilerle sohbet eden Çiftçi, tek temennisinin hiç kimsenin cezaevine düşmemesi olduğunu belirtti.
HGC Başkanı Engin Önal ise, halen cezaevlerinde birçok gazetecinin olduğunu belirterek, bu meslektaşlarının da bir an önce serbest bırakılması gerektiğini söyledi. - HAKKARİ
Son Dakika › Güncel › Hgc'den Tahliye Edilen Gazeteci Çiftçi'ye Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?