Hilmi Özkök, Tedavisi Süren Denktaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hilmi Özkök, Tedavisi Süren Denktaş'ı Ziyaret Etti

Hilmi Özkök, Tedavisi Süren Denktaş\'ı Ziyaret Etti

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın dün akşam gerçekleşen ameliyattan sonra durumunun kontrol altında olduğu, ameliyatın sonucunun yarın belli olacağı belirtildi.

06.09.2011 14:05

Denktaş'ın durumu kontrol altında

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın dün akşam gerçekleşen ameliyattan sonra durumunun kontrol altında olduğu, ameliyatın sonucunun yarın belli olacağı belirtildi. Beyin ve kafatası arasında sıvı birikmesi nedeniyle dun 19. 00 da ameliyata alınan Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın durumunun kontrol altında olduğu bildirildi. Denktaş'ın şuurunun açık ancak kalp ve solunumunun makine destekli sağlandığı bildirildi. Tedavisine YDÜ Hastanesi'nde devam edilen Denktaş, dün akşam saatlerinde çekilen tomografi üzerinde doktorların yaptığı konsültasyonun ardından ameliyata alınmıştı. Pıhtı atması sonucu 24 Mayıs'ta beyin ana damarında tıkanıklık olan ve ardından YDÜ Hastanesi'nde ameliyat edilen KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, tedavisinin devamı için 8 Temmuz'da Ankara'ya gitmiş, 25 Ağustos günü beyinle kafatası arasında biriken kanın alınması için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde yeniden ameliyat edilmişti.

EMEKLİ GENELKURMAY BAŞKANI ÖZKÖK DENKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın yeniden ameliyat olduğunu duyan askeri ve sivil erkan YDÜ Hastanesi'ne akın etti. Denktaş'ı ziyaret edenler arasında Türkiye Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök de vardı. Hilmi Özkök, bugün Denktaş'ın tedavisinin sürdüğü YDÜ Hastanesine giderek Denktaş'ın durumu hakkında bilgi aldı. Özkök, hastane çıkışı gazetecilerin sorusu üzerine, "Bütün dileğimiz en kısa zamanda Kurucu Cumhurbaşkanımızın sağlığına kavuşmasıdır, ona ihtiyacımız var, saygılarımı sunmaya geldim" dedi.

Hilmi Özkök Kurucu Cumhurbaşkanı için açılan ziyaret defterine duygularını yazdı. Özkök ziyaretçi defterine şunları yazdı: "Sayın Kurucu Cumhurbaşkanım, mükemmel insan, dava adamı, örnek lider. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Size daha ihtiyacımız var. En içten saygılarımı sunarım. Dualarım sizinle"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hilmi Özkök, Tedavisi Süren Denktaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement