Hırsızların İlaç Parasını Çaldığı Menesa Öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hırsızların İlaç Parasını Çaldığı Menesa Öldü

07.07.2016 14:21  Güncelleme: 15:16

Antalya'da çelik kasada saklanan 40 bin liralık ilaç parası çalınan 1,5 yaşındaki Menesa Kılıç, hayata gözlerini yumdu.

Antalya'da, ilaç parasının çalındığına ilişkin haberle gündeme gelen "zellweger" sendromlu 1,5 yaşındaki Menesa Kılıç, hayatını kaybetti.

FENALAŞINDA HASTANEYE KALDIRDILAR

Antalya'da yaşayan baba Zeynel Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızı Menesa'yı, Ramazan Bayramı'nın birinci günü fenalaşması üzerine Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürdüğünü söyledi.

"BAYRAMDA KAYBETTİK, ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Kalbi duran kızının, müdahaleye rağmen hayata döndürülemediğini anlatan Kılıç, "Kızımı kontrol eden doktorlar, hastalığının kalbine vuracağını söylemişti, öyle de oldu. Kızımı bayramda kaybettik, çok üzgünüz. Menesa için birçok planımız vardı, daha iyi olabilmesi ümidiyle değişik yerlerde doktorlara götürecektik ama olmadı." dedi.

Kılıç, Menesa'nın cenazesinin Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildiğini kaydetti.

ÇELİK KASADA SAKLADIKLARI 40 BİN LİRAYI ÇALMIŞLARDI

Pazarcılıkla geçinen 4 çocuklu Zeynel-Remziye Kılıç çifti, beyinde oluşan genetik hastalık "zellweger" sendromu nedeniyle burnundaki hortumla beslenen kızları Menesa'nın nöbet geçirmesini önleyen ilaçları alabilmek için çelik kasada sakladıkları yaklaşık 40 bin liranın çalındığını belirterek, yetkililerden yardım istemişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızların İlaç Parasını Çaldığı Menesa Öldü - Son Dakika


Advertisement