Hırsızlık Şüphelisi, Taksiyle Kaçarken Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hırsızlık Şüphelisi, Taksiyle Kaçarken Yakalandı

Hırsızlık Şüphelisi, Taksiyle Kaçarken Yakalandı
11.07.2017 16:53

SİVAS'ta birinci kattaki evin balkonundan içeri girerek ziynet eşyalarını çalan ve daha sonra bindiği taksiyle Ankara'ya kaçmak isteyen Bekir Y., yolda polis ekiplerince yakalandı.

SİVAS'ta birinci kattaki evin balkonundan içeri girerek ziynet eşyalarını çalan ve daha sonra bindiği taksiyle Ankara'ya kaçmak isteyen Bekir Y., yolda polis ekiplerince yakalandı.

Olay, dün gece Çayyurt Mahallesi'nde meydana geldi. Apartmanın 1'inci katında oturan Fuat K. ve ailesi dışarıdayken evin balkonundan içeri hırsız girdi. Eve geldiklerinde balkon kapısının açık olduğunu ve yatak odalarının dağınık halde olduğunu gören Fuat K., evdeki ziynet eşyalarını kontrol etti. Evde bulunan toplamda 20 bin lira değerindeki beşi bir yerde, 3 reşat altın, 3 zincirli altın set, 1 çeyrek, 1 kalın bileklik, 3 altın yüzük, 2 saat ve 1 kolyenin çalındığını fark eden aile, durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin konuyla ilgili yaptığı çalışmalar sonucu, Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen şüpheli bir kişinin çeyrek altın ile ödeme yaparak Ankara'ya gitmek isteği tespit edildi. Bunun üzerine olayın şüphelisi Bekir Y. bindiği taksiyle Ankara'ya giderken Yozgat'ın Saraykent İlçesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çaldığı altınlar da yanında bulundu. Sivas'a getirilen şüpheli Bekir Y., polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Şüphelisi, Taksiyle Kaçarken Yakalandı - Son Dakika


Advertisement