Hop Dedik Ayhan'la Esenler Buluşmaları - Son Dakika
Güncel

Hop Dedik Ayhan'la Esenler Buluşmaları

Hop Dedik Ayhan\'la Esenler Buluşmaları

Ayhan Güngör, Esenler Buluşmalarının konuğu olarak Esenler halkıyla bir araya geldi.

15.01.2013 08:57

"Hop dedik Ayhan" lakaplı radyo programcısı Ayhan Güngör, Esenler Buluşmalarının konuğu olarak Esenler halkıyla bir araya geldi. Güngör, "Esenler, geçmişte kırık dökük bir semti. Ama şimdi nüfusuyla, gelişimiyle bence birçok ilçeyi zorladı.

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen "Esenler Buluşmaları" programının bu haftaki konuğu "Hop dedik Ayhan" lakaplı radyo programcısı Ayhan Güngör oldu.

Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program, şti. AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Yusuf Zabun'un moderatörlüğünde gerçekleşti. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, "Popüler Kültür ve Radyoculuk" üzerine konuşan radyo programcısı Ayhan Güngör, meslek yaşamıyla ilgili tüm soruları cevapladı. Türkiye'de özel radyolar kurulduğunda mesleğe başlayan Güngör, meslekte 20 yılı geride bıraktığını söyledi. İşinin severek yaptığını anlatan Güngör, " İşinizi seveceksiniz. Ben bu işi şöhret olsun diye yapacak olsaydım zaten bugünlere gelemezdim" dedi.

ESENLER GÜZELLEŞİYOR

Güngör, dinleyicilerle samimi diyaloğuyla ilgili o samimiyetin sizdeki kavramı ne? sorusu üzerine "Samimiyetin bendeki kavramı, insanların sevgisidir. Ben insanlara zorla kendimi sevdirmiyorum. O yüzden ben 20. yılımda bu mesleği yapıyorum. Halk samimiyetsiz insanı anlar" diye konuştu. Popüler müzik kültürünü içinde insanların beğenme duygusunun değiştiğini ve yeni çıkan albümlerin de eskiye göre kalıcı olmadığını söyleyen Güngör, radyo programına katılan sanatçı konuklarla anılarını paylaşarak konuşmasına devam etti.

Güngör, Esenlerle ilgili algılarını da dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: "Esenler, geçmişte kırık dökük bir semti. Ama şimdi nüfusuyla, gelişimiyle bence birçok ilçeyi zorladı. atta il nüfusuna saAltyapı çalışmaları devam ediyor. Her geçen gün gelişiyor, değişiyor güzelleşiyor. Eski Esenler algısıyla şu anki arasında fark var. Çok göç alan bir yer. Kozmopolit bir ilçe olmaya başladı. Her yöreden insan var. Ama burada hep beraber barış içinde yaşıyorlarsa dünyanın en güzel şehri yani."

Güngör, konuşmasının ardından dinleyicilerin sorularını cevapladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hop Dedik Ayhan'la Esenler Buluşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement