Hükümet Sözleşmeli Personel Alıyor - Son Dakika
Güncel

Hükümet Sözleşmeli Personel Alıyor

Hükümet Sözleşmeli Personel Alıyor

2010 KPSS Sınavına Giren ve Şartları Taşıyanların da Başvuruda Bulunma Hakkı Bulunduğunu Açıkladı.

01.02.2011 09:21

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür'ün soru önergesini yanıtlayan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türk Patent Enstitüsü'ne sözleşmeli personel alınması hususunda Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı'ndan gerekli izinler alındığını, 2010 yılı KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından söz konusu esaslara göre personel alımına başlanacağını bildirdi.

ANKARA (ANKA)- CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür'ün soru önergesini yanıtlayan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türk Patent Enstitüsü'ne sözleşmeli personel alınması hususunda Devlet Personel Başkanlığı ve Maliye Bakanlığı'ndan gerekli izinler alındığını, 2010 yılı KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından söz konusu esaslara göre personel alımına başlanacağını bildirdi.

Sanayi Bakanı Ergün, Enstitü'de taşeron firma aracılığı ile çalışan personelden 2010 KPSS sınavına giren ve şartları taşıyanların da başvuruda bulunma hakkı bulunduğunu açıkladı. Ergün, 4/B uygulamasına geçişin personel özlük haklarını iyileştireceğinden personel giderlerini de artıracağını söyledi.

- "4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK"-

2010 yılı KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel alımına başlanacağını kaydeden Bakan Ergün, "Enstitü'de taşeron firma aracılığıyla çalışan personelden 2010 KPSS sınavına giren ve şartları taşıyanların da müracaat etme hakkı bulunmaktadır" dedi. (ANKA)

(MG/HF/ORH) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Hükümet Sözleşmeli Personel Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement