Hurda Malzemelerden At Heykeli Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hurda Malzemelerden At Heykeli Yaptı

19.10.2018 16:26

- Hurda malzemelerinden at heykeli yapımı Mozaik ustası Mervan Altınorak'ın açıklamaları Hurda malzemelerden at heykeli yaptı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde mozaik ustası, hurda otomobil ve motosikletlerden temin ettiği 30 bin parçadan yaptığı 3 metrelik at heykelini Ankara'da sergileyecek...

- Hurda malzemelerinden at heykeli yapımı

Mozaik ustası Mervan Altınorak'ın açıklamaları Hurda malzemelerden at heykeli yaptı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde mozaik ustası, hurda otomobil ve motosikletlerden temin ettiği 30 bin parçadan yaptığı 3 metrelik at heykelini Ankara'da sergileyecek

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde mozaik ustası Mervan Altınorak, hurda otomobil ve motosikletlerden temin ettiği 30 bin parçadan 3 metrelik at heykeli yaptı.

Altınorak, tamircilerinden bilye, zincir, amortisör, vida, balata ve buji gibi hurda durumdaki 30 bin parça malzeme topladı.

Otomobil ve motosiklet parçalarını atölyesinde bir araya getiren Altınorak, "Diriliş" adını verdiği 3 metrelik at heykelini 3 ayda tamamladı.

Altınorak, gazetecilere yaptığı açıklamada, eserini 31 Ekim-4 Kasım tarihlerinde Ankara'da yapılacak Hatay Tanıtım Günleri etkinliğinde sergileyeceğini söyledi.

Heykelin son kontrollerini yaptığını anlatan Altınorak, "Atıl durumdaki malzemeleri kaynak yaparak bir araya getirdim. Oldukça farklı ve güzel bir eser ortaya çıktı. Heykele bakmak için çevreden geçenler çok yoğun ilgi gösteriyorlar. Eserimin Ankara'da ilgi göreceğine inanıyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hurda Malzemelerden At Heykeli Yaptı - Son Dakika


Advertisement