Huzurevinde Renkli Günler - Son Dakika
Güncel

Huzurevinde Renkli Günler

Huzurevinde Renkli Günler

Huzurevi, Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Ergin Ağaç Ticaret Meslek Ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi İle Feriha Uyar Kız Meslek Ve Teknik Lisesi Öğrencilerini Ağırladı.

27.01.2011 19:57  Güncelleme: 19:59

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri, bugünlerde bir yandan konuklarını ağırlıyor, diğer taraftan da katıldıkları sosyal etkinliklerle yaşamlarına yepyeni renkler katıyor.

Yaşlılara huzurlu ve güvenli bir yuva imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, sakinlerinin mekana adaptasyon süreçlerini hızlandıracak sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Huzurevinde uzun bir süredir devam eden koro çalışmalarına bu yıl BUSMEK tarafından verilen resim kursları da eklendi. Huzurevi sakinlerinden büyük ilgi gören kurslar, yaşlıların yaşamlarına renk kattı.

Daha önce resim eğitimi almayan yaşlıların yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyan kurslar, kısa sürede olağanüstü performansların ortaya çıkmasını da sağlamış oldu.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi, bugünlerde öğrencilerin ziyaretleriyle de şenlendi. İstiklal İlköğretim Okulu'nun resim kulübü öğrencileri huzurevi sakinlerini, sanat atölyesinde ziyaret etti. El emeği göz nuru eserleri çok beğenen öğrenciler, yaşlılarla da bolca sohbet etti.

Huzurevi sakinlerinden Ümmüş Çiko, İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Yüksel Özdemir'e çalışmalarını hediye ederken; öğretmenler de kendi yaptıkları özel bir tabloyu huzurevi sakinlerinden ressam Nedim Turgutoğlu'na armağan etti.

Huzurevini ziyaret eden Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi, Ergin Ağaç Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ile Feriha Uyar Kız Meslek ve Teknik Lisesi öğrencileri de ziyaret ettikleri huzurevi sakinlerine, hoş sohbetleriyle moral verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Huzurevinde Renkli Günler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement