İAOSB'deki Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Güncel

İAOSB'deki Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı

İAOSB\'deki Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı

Fotoğrafçılık Yarışması'nın sonuçları, Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törende açıklandı.

09.11.2012 07:56

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) tarafından Bölge'de faaliyet gösteren firma sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Fotoğrafçılık Yarışması'nın sonuçları, Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törende açıklandı.

Ataer Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Şeker, İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi –Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir ile İFOD Üyesi Zafer Gazi Tunalı'dan oluşan kurul, birbirinden başarılı fotoğrafları değerlendirirken bir hayli zorlandı.

Çevreci kimliği ve Türk ekonomisine katkısı ile göz dolduran İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin tema olarak seçildiği, "İAOSB'de Yaşam" konulu fotoğrafçılık yarışmasına 'döküm' konulu eserle katılan Aylin Çakın birinci oldu. İkincilik ödülü Aslı Özdinç'e verilirken, Nitsa Çukurel Kapancıoğulları yarışmanın üçüncüsü oldu. Yarışmada birinci olan Aylin Çakın ve ikinci olan Aslı Özdinç'in Dirinler Gruba ait Maksaş Makine Sanayii'de Satış ve Pazarlama Bölümü'nde çalıştıkları bildirildi.

71 adet eserle katılım gösterilen yarışmada, 6 fotoğraf dereceye girmeye hak kazanırken, dereceye giren eserlerin sahipleri, ödüllerini İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi –Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir ve İAOSB Sosyal Faaliyetleri Geliştirme ve Çalışma Grubu Başkanı Neslihan Ömer Kabaklı'nın elinden aldılar.

Aydın Karadaban, Erdal Pala ve Hakan Toprak'ın mansiyon aldığı gece, İAOSB Türk Sanat Müziği korosu'nun nameleri eşliğinde düzenlenen kokteylle devam etti.

İAOSB Yönetim Kurulu'nun, Fotoğrafçılık Kursu'nu katılımcılardan gelen talep üzerine, bölge katılımcılarının ve firma çalışanlarının iş dışındaki zamanlarında, hobi ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirmelerine imkân vermek amacıyla geçtiğimiz yıl açtığı belirtildi.

Birincilik ödülünü alan Aylin Çakın, İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi–Fotoğraf Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beyhan Özdemir tarafından verilen fotoğrafçılık eğitimlerine 1 yıldır devam ettiğini belirtti. Çakın, çok mutlu olduğunu belirterek, bu ödülün kendisini motive ettiğini ve fotoğrafçılık alanında daha çok ilerlemek istediğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İAOSB'deki Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement