İBB Davasında savcı, 3 sanığın tahliyesini istedi: Belediye başkanı da aralarında - Son Dakika
Son Dakika Logo

İBB Davasında savcı, 3 sanığın tahliyesini istedi: Belediye başkanı da aralarında

İBB Davasında savcı, 3 sanığın tahliyesini istedi: Belediye başkanı da aralarında
08.07.2026 16:48  Güncelleme: 18:03

İBB davasında savcılık, tutuklu sanıklar Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, eski Medya A.Ş. çalışanı Ceyda Kıryak ve İBB Halkla İlişkiler Şube Müdürü Serap Karay'ın tahliyesini talep etti. Duruşmada Ekrem İmamoğlu ile mahkeme başkanı arasında savunma süresi tartışması yaşandı.

İBB davasında savcılık, tutuklu sanıklar Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, eski Medya A.Ş. çalışanı Ceyda Kıryak ve İBB Halkla İlişkiler Şube Müdürü Serap Karay'ın tahliyesini istedi.

Görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da arasında bulunduğu 59'u tutuklu 414 sanıklı İBB Davası'nın görülmesine, İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi'nin 1 No'lu Duruşma Salonu'nda devam ediliyor.

İMAMOĞLU SALONDAN ÇIKARILMIŞTI

Duruşma, Ekrem İmamoğlu ile Mahkeme Başkanı arasında yaşanan savunma süresi tartışması ve İmamoğlu'nun salondan çıkartılmasının üzerine verilen aranın ardından yeniden başladı.

BELEDİYE BAŞKANI DAHİL 3 KİŞİYE TAHLİYE TALEBİ

Duruşma savcısı, tutuklu sanıklar Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, eski Medya A.Ş. çalışanı Ceyda Kıryak ve İBB Halkla İlişkiler Şube Müdürü Serap Karay'ın tahliyesini istedi.

Duruşmaya ara kararın açıklanması üzerine 1 saat ara verildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İBB Davasında savcı, 3 sanığın tahliyesini istedi: Belediye başkanı da aralarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • deniz memiş deniz memiş:
    hepsi çıkacak 0 2 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement