İçecek Sektörü Profesyonellerin Buluşma Noktası - Son Dakika
Güncel

İçecek Sektörü Profesyonellerin Buluşma Noktası

İçecek Sektörü Profesyonellerin Buluşma Noktası

SIRMAGRUP; Anfaş Bevex Fuarı'nda yeni işbirliklerine İimza atmaya hazırlanıyor.

21.02.2013 13:55  Güncelleme: 16:28

Türkiye'nin lider su ve maden suyu üreticisi Sırmagrup; 20 - 23 Şubat 2013 tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan 02. Anfaş Bevex İçecek Fuarı'nda tüm ürünleri ile katılımcılar ile buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en kapsamlı ve tek içecek fuarı olma özelliğine sahip olan Anfaş Bevex İçecek Fuarı bu yıl 20 - 23 Şubat 2013 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenleniyor. 4 gün boyunca yaklaşık 3 bin farklı markanın su, maden suyu, konsantre, alkollü, alkolsüz vb. kategorilerdeki ürün gruplarının ve içecek ambalajlarının sergileneceği fuar kapsamında; Türkiye'nin su ve maden suyu alanındaki lider firması Sırmagrup 163 metrekare stand alanı ile katılım gerçekleştirecek. Sektörün önemli firmalarının yanı sıra Türkiye pazarına girmek isteyen yabancı markaların da stand sahibi olacağı Anfaş Bevex bünyesinde; seçkin HORECA kanalı yöneticilerinin ve çalışanlarının da katılımcı olması hedefleniyor.

Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Davut Dişli katılım gösterdikleri 02. Anfaş Bevex İçecek Fuarı hakkında: "Anfaş Bevex İçecek Fuarı sektörümüze yönelik en kapsamlı ve en önemli fuarlardan birisi. Sırmagrup olarak sektöre yön veren markalarımız ve ürün kategorilerimiz ile Anfaş Bevex Fuarı kapsamında katılımcılarla olumlu işbirlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz. 2012 yılında sektöre yön vermeye ve alanında öncü ürünleri tüketicilerimizin beğenisine sunmaya devam ettik. Azimli ve sonuç odaklı çalışmalarımız sonucunda yıl sonunda Sırma Exclusive markamızla ulusal ve global platformlardan iki tasarım ödülünün sahibi olmaya layık görüldük. Anfaş Bevex Fuarı'nda da sektöre ve ürünlerimize yönelik son gelişmeleri, yenilikleri katılımcılara aktarmak; ürünlerimizi, ambalajlarımızı daha yakından takip etmelerini sağlamak bizim için önem taşıyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İçecek Sektörü Profesyonellerin Buluşma Noktası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement