İçişleri Bakanı Selami Altınok: Kafalarını Ezeceğiz - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Selami Altınok: Kafalarını Ezeceğiz

İçişeri Bakanı Selami Altınok, "Türkiye'ye karşı olan başkaldırıya müsaade etmeyeceğiz. Gerektiğinde de çok şedit bir şekilde kafalarını ezeceğiz." dedi.

02.09.2015 07:51  Güncelleme: 14:35

İçişleri Bakanı Selami Altınok, terörle mücadele konusunda sonuna kadar kararlılıkla gideceklerini belirterek, "Hiç kimseye o müsamahayı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine karşı olan başkaldırıya müsade etmeyeceğiz. Gerektiğinde de çok şedit(*) bir şekilde kafalarını ezeceğiz." dedi.

"KAÇIRILDIĞI HENÜZ BELLİ DEĞİL"

Altınok, yeni adli yılın açılışı dolayısıyla TBMM'de düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir askerin şehit olması, bir askerin de kaybolmasıyla ilgili Altınok, "Orada bir şehidimiz var, bir askerimiz de kayıp. Kayıp olduğunu söylüyorum, kaçırıldığına dair öyle bir şey söylemiyorum. Benim Vali Bey'den aldığım bilgi öyle. Çalışmaları arkadaşlarımız yapıyorlar. Net ayrıntıyı ben de alamadım. Çok taze bir olay." dedi.

"YENİ BAKANIM ÇOK ZOR SORULAR SORUYORSUNUZ"

Bakan Altınok, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakolu'na düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın ağabeyi Jandarma Yarbay Mehmet Alkan hakkında soruşturma açılıp açılmadığı sorusu üzerine de, "Çok zor soru soruyorsunuz daha iki günlük İçişleri Bakanına. Henüz dosyalara bakamadım, bakacağım inşallah." dedi.

"İKİ GÜN OLDU BAKAMADIM"

"Ailenizden siz de bir şehit verseydiniz belki Yarbay'ın bu hissiyatını anlardınız." diyen bir gazeteciye de Altınok, şu yanıtı verdi:

"İki gün oldu, dosyalara daha bakamadım. Daireye bile geçemedim. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Benim yaptığım konuşmayı da dinlemişsinizdir. O duygu hepimizin yüreğinde var. Allah kimsenin ocağına o ateşi düşürmesin. Bu milletin hiçbir evladına da o acıyı yaşatmasın diyoruz. Ama terörle mücadele noktasında da sonuna kadar kararlılıkla gideceğiz. Hiç kimseye o müsamahayı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine karşı olan başkaldırıya müdahale etmeyeceğiz. Gerektiğinde de çok şedit bir şekilde kafalarını ezeceğiz."

*Şedit: Şiddetli

İçişleri Bakanı Selami Altınok: Kafalarını Ezeceğiz

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Selami Altınok: Kafalarını Ezeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (86)

  • HASAN: şerefsizler şehitlerimizi kullanarak ak partiye vurmaya çalışıyorlar ey aşağılıklar ey esfele safilinler bilinki ak parti 1 kasımda %50 nin üzerinde gelecek. bunu yazın. 23 31 Yanıtla
  • ferit.: bu orduy la mı yapacaksın. .güldür më beni 31 yıl oldu.hani 3 tane baldır ı çıplak tı.bence bükemediginiz eli öpme nin zamanı geldi... 31 20 Yanıtla
  • ERBAA: YASIM 45 YEMİN OLSUN,HAYATIMDA GORDUGUM EN İYİ PARTİ ...AKP ..DİR..ÇÜNKÜ 80 YILDA YAPİLMİYANLARİ 10 YILDA YAPTI.. NELER YAPTI NELER ,SAYMAKLA BİTMEZ...SOL PARTİLERİN DİKİLİ BİR AĞACI BİLE YOK... SOLDAN UZAK DUR VATANDAŞ... SOL UĞURSUZDUR,CENABETDİR,BEYNAMAZDİR,HAİNDİR,SARAPCİDİR,ESRARCİDİR..İSLAM DÜŞMANIDIR.... HAİN SEVİCİDİR... 20 27 Yanıtla
  • 44: size oyverenin eli kılsın bacagı kırılsın 21 25 Yanıtla
  • ERBAA: CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.... HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... BUNLAR POLİS, ASKER ,SAVCİ OLDURUYORLAR.....AKLIN YOLU BİR...OYLARI ...AKP DE TOPLAYALIM...BU SOLCU ...HAİNLERE ...DERSLERİNİ BİLDİRELİM..... 13 33 Yanıtla
  • Tc Cumhüriyeti: Kahrolsun Akp Mhp Teröristleri 14 29 Yanıtla
  • DADAŞ: SELAMİ ALTINOK SENİNLEYİZ SENİNLEYİZ CAN FEDA 19 24 Yanıtla
  • baraj: Buda ezicilerden 30 yıldır abileri ezememiş bu ezecek 22 11 Yanıtla
  • GERÇEK : sen bakanmısın yoksa terüristmisin iş.it gibi kafamı ezicen dangalak 14 19 Yanıtla
  • eufa ligi: allah allah kafa ezmeye gidiyoruz buyrun bakanım siz önde gidin 28 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement