İGM'den Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İGM'den Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret

İGM\'den Kaymakam Yapıcı\'ya Ziyaret

Nedim Akdemir ve Yıldırım Ak Parti Meclis Üyeleri Kaymakam Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret etti.

04.06.2012 11:55

Ziyarete Yıldırım Meclis Üyeleri Nazım Çakmak, Ahmet Er, Celal Yıldırır, Ali Ercan katılırken İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir Yıldırım olarak kaymakamlık binası olmayan tek ilçeydik şimdi kendimize ait bir hükümet konağımız var dedi.

Meclis Başkanı Nedim Akdemir Yıldırım halkının hizmetine sunduğumuz hükümet konağımızın bizim dönemimizde yapılması biz Yıldırım İl Genel Meclisi Üyelerince ayrıca bir gurur vesilesi, kıvançla söylüyorum ki Türkiye'de bir ilki başardık ilçesinde kaymakamlık binası olmayan tek ilçeydik. Yıldırım Kaymakamlık binamız başka bir ilçemizde hizmet veriyordu, mimari açından da örnek teşkil edecek yeni hizmet binamızın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum açıklamasında bulundu.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı ilçemiz kurulduğundan bu güne kadar ne yazık ki kendisine ait olmayan binalarda Kaymakamlık olarak hizmet veriyordu. Bakanlığımızın ödeneği ve İl Özel İdaremizin kontrolünde İl Genel Meclisi kararıyla başladığımız Hükümet konağı inşaatı en kısa zaman içinde tamamlanarak hizmete sunulmuştur. İl Genel Meclisimize ve Özel İdaresine teşekkür ediyorum, Yıldırım ilçemizi hep beraber daha da ileriye götürmek için yine birlikte çalışacağız dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İGM'den Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement