İki Çocuk Annesinden 26 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

İki Çocuk Annesinden 26 Gündür Haber Alınamıyor

İki Çocuk Annesinden 26 Gündür Haber Alınamıyor

Zonguldak’ta 28 Ocak 2014 tarihinde evinden ayrılan iki çocuk annesi Şerife Yılmaz’dan (28), 26 gündür haber alınamıyor.

23.02.2014 18:25

Zonguldak'ta 28 Ocak 2014 tarihinde evinden ayrılan iki çocuk annesi Şerife Yılmaz'dan (28), 26 gündür haber alınamıyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Ömerli köyünde ikamet eden TTK Armutçuk işletmesinde çalışan Ersin Yılmaz (32), 26 gündür kayıp olan 2 çocuk annesi eşi Şerife Yılmaz'ı her yerde arıyor.

27 Ocak 2014 Pazartesi günü evden çıkan Şerife yılmaz'la (28) sadece bir kere telefonla görüştüğünü iddia eden Ersin Yılmaz eşinin akıbetinin ne olduğunu merak ettiğini söyledi.

Altı ve 4 yaşlarında iki çocukla baş başa kaldığını ve çocuklarının her gün anne diye ağladığını belirten Yılmaz, "27 Ocak Pazartesi günü ikamet ettiğim Alaplı Ömerli köyündeki evimden kandillideki işime çalışmak üzere gittim. Benden bir süre sonra eşim Şerife sebebini anlamadığım bir şekilde evi terk etmiş. İş dönüşü eve gittiğimde eşim evde yoktu. Kayınpederimi aradım, eşimi sordum bana, eşimin onların yanlarında olduklarını söylediler. 28 Ocak günü ise eşim kendi baba evini de terk etmiş, kimse nerede olduğunu bilmiyor. Olaydan bir hafta sonra eşim beni özel numaradan aradı, geri geleceğini söyledi. O günden sonra bir daha beni aramadı. Ne olduğunu bilmiyorum. Alaplı ilçe Jandarma karoluna kayıp olduğunu dilekçe ile bildirdim, Jandarma ekipleri aramaların sürdüğünü söyledi. İki çocuk annesi eşimin akıbetinden endişe duyuyorum. Altı ve 4 yaşlarında iki çocukla baş başa kalakaldım. Çocuklarım devamlı anne diye ağlıyor" dedi.

Müge Anlı'nın programına çıkmayı düşündüğünü belirten Yılmaz, "Bu olay nedeniyle psikolojim bozuldu. Bazen yaşamak bile istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Müge Anlı'nın programına çıkmayı düşünüyorum. Eşimi görenlerin bilenlerin en yakın emniyet birimlerine bildirmesini rica ediyorum. Eşimin hayatından endişeliyim. Kayınpederim de bana yükleniyor, kızımı bul diye bana yükleniyor. Allah aşkı için yerini bilenlerden görenlerden yardım bekliyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Çocuk Annesinden 26 Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement