İki Efsane CEO'nun Müthiş Sırrı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

İki Efsane CEO'nun Müthiş Sırrı Ortaya Çıktı

İki Efsane CEO\'nun Müthiş Sırrı Ortaya Çıktı

Jobs'un hayatını mercek altına alan 'Becoming Steve Jobs' kitabından sızan ilk bilgiler, Jobs ve Tim Cook hakkında bilinmeyen bir hikayeyi gün yüzüne çıkardı.

13.03.2015 11:14  Güncelleme: 11:17

Dört yıl önce kansere karşı verdiği mücadeleyi kaybeden Apple'ın kurucu CEO'su Steve Jobs'un yaşamı bir kez daha masaya yatırıldı.

Steve Jobs'un gençliğinden itibaren hayatının dönüm noktalarını mercek altına alan 'Becoming Steve Jobs' isimli kitap, henüz piyasaya çıkmadan Jobs ve Apple'ın CEO'su Tim Cook hakkında bilinmeyen bir hikayeyi de gün yüzüne çıkardı.

COOK, JOBS'A KARACİĞERİNİ VERMEK İSTEMİŞ

Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue, Ed Catmull, John Lasseter, ve Robert Iger gibi isimlerle yapılan görüşmelerin ışığında hazırlanan kitaba göre, 2009 yılında acilen karaciğer nakline ihtiyaç duyan Jobs'a ilk yardım teklifi Tim Cook'tan gelmiş.Hasta meslektaşı ile aynı kan grubuna sahip olduğunu öğrenen Cook, Jobs'a karaciğerini vermek istemiş ama bu teklif Cook tarafından geri çevrilmiş.

Yazarla bir mülakat gerçekleştiren ve "Ona Sağlığımın yerinde olduğunu, kontrollerimi yaptırdığımı ve karaciğerimi verdikten sonra sağlığımla ilgili bir sorun çıkmayacağını söyledim ama onu ikna edemedim" ifadelerini kullanan Cook, 13 yıl boyunca beraber çalıştığı Jobs ile sadece 4 defa kavga ettiklerini ve bu tartışmanın o anlardan biri olduğunun altını çiziyor.

YAHOO'YU SATIN ALMAK İSTEMİŞ

Kitapta yer alan başka bir iddiaya göre, Yahoo'yu satın alarak arama motoru sektörüne adım atmak için planlar yapan Jobs, uzun süre ABD merkezli teknoloji devini satın almak için uğraş vermiş, ama Cook tüm çabalarına rağmen Yahoo'yu Apple'a katmayı başaramamış.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İki Efsane CEO'nun Müthiş Sırrı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • YUZ: Bizim tayyip olsa adamın cigerini soker 0 1 Yanıtla

Advertisement